En hektisk helg med allt i sig

publicerat:   2014-09-28   18:31:00  postat i:  "Inhandlat"   0 kommentarer 
En ny jacka från Gekås i Ullared!
 

Hem från skolan i två timmar, laga lite pannkakor, åka in till stan och byta buss med Tobias och hans kompis. Vidare till en pizzeria väntandes på mat i drygt en halvtimme. Hem till Natalie i två timmar. Vidare till ett annat hus och sen hem vid 00.30. 
 
Uppstigandes nästkommande morgon 8.10 helt trött och inte alls nice i huvudet för att ta mig till Ullared med Marija. Åka hem vid åtta och hemma 22.30, Tobias kommer och sover över och vi somnar väldigt fort. Upp 9.30 för att stå och sälja bakverk och kläder i stan till vårt UF-företags startkapital, hemma igen innan 15.30. Fota lite nya köp och plugga matte en stund.
 
Och HÄR har ni mig just nu. Väldigt annorlunda helg med mycket saker att göra, har det varit. Festen i fredags var lyckad, Ullared var lyckat, loppisen var lyckad (catching!). Ikväll ska jag plugga matte en eller två timmar till och sen skriva det här jäkla provet imorgon bitti. Hoppas ni har haft en superhelg, och kanske tagit det lite mer lugnt än mig... Kram kram, vi hörs snart <3.


Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar: