My best US-photos

publicerat:   2013-08-31   20:16:14  postat i:  "Foton"   0 kommentarer
Hela mitt liv ska jag resa. Jag ska upptäcka de mest udda diamantställerna här i världen och jag tänker bo lite överallt. Resa och fotografera. Jag ska till Sydafrika, Australien och flera flera andra ställen när jag har tiden i mitt liv att kunna resa så mycket. Jag tänker resa jorden runt, blunda och peka på världskartan, ta nästa flyg och bara leva.

Two pairs of jeans

publicerat:   2013-08-31   16:11:20  postat i:  "Inhandlat"   0 kommentarerGröna, Gina // vinröda, Cubus

Äntligen har jag några byxor att välja emellan, köpte dehär två idag. Snyggt med färgat nedtill tycker jag, älskar höstkläder! Köpte även en stilren mörkblå-vinröd bomullströja i randigt från Kappahl. Och provade ut min drömsäng(!) Så himla nöjd kommer jag vara när den står i mitt rum om några veckor, så nice. 

Hum hum

publicerat:   2013-08-30   17:56:46  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarerVaknade imorse och mådde illa, blev ingen skola alltså. Men känner mig bättre nu så det är ju sköönt. Bara lite yr men det går att leva med. Surfade omkring lite innan och hittade en höstkappa jag ska ha också. Annars, helg - trevligt!

Ready

publicerat:   2013-08-28   19:23:34  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarerSka äta lite gott med girlsen om en stund och senare ikväll äre lite PPP. Party På ProCivitas alltså. Ska nog fortsätta att fira lillördag varje onsdag. Fan så nice.

Festfint - nelly.com

publicerat:   2013-08-27   18:56:40  postat i:  "Tips"   1 kommentarerKappa HÄR, sjal HÄR, armband HÄR, pumps HÄR, klänning HÄR

Kuddbild

publicerat:   2013-08-27   17:56:47  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarerNyss blivit klar med lite pyssel, suttit och designat mina kolleigeblock till skolan lite. Jao sån är jag, skulle nog pyssla med allt om det gick. Synd att ingen av mina vänner gillar att pyssla, riktigt surt :(. Nu ska jag i alla fall ta tag i morgondagens klädsel till PPP, lite festligheter så här mitt i veckan gillar vii. Satan vilket väder det är utomhus också? Alltså jag skojar inte när jag säger att jag inte kunde va i solen speciellt länge utan att få svettfläckar på min t-shirt, fräscht.

Lina and I

publicerat:   2013-08-26   18:29:24  postat i:  "Foton"   0 kommentarer 

Kvällsuppis

publicerat:   2013-08-25   22:06:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarerFrån tidigare ikväll när jag var påväg hem från gymmet. Fint ögonblick jag lyckades fånga med min, nu för tillfället, Xperia-telefon ;)

Ligger nerbäddad i sängen och tänkte börja på mitt stora mål den här hösten, kanske kan någon liten filur som råkar känna mig lite där ute lista ut vad det kan vara. Ledtråd: kan inte slappna av. Ska därför försöka ändra det. Ska läsa så ofta jag kan, gå på regelbundna yoga-pass, (lära mig kolla på serier/film. Sätter detta inom en väldigt stor parantes. Somnar/gråter/stänger alltid av när jag ser på serier eller film... det har liksom aldrig funkat för mig). Sitter ni nu där ute och har några bra tips på böcker till en modeintresserad hopplös romantiker-filosof - skriv i kommentarsfälten!


Hoppas er helg varit bra, veckan som kommer ser jag fram emot väldigt mycket! Det råkar visst vara party mitt i veckan nämligen.

25 augusti

publicerat:   2013-08-25   11:26:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarerTurkisk yoghurt med müsli, bär och banan + mörk macka med en skiva ost

Söndag! Ligger och tittar i IKEA och Mio-katalogen för tillfället och försöker hitta lite inspiration till mitt rum eftersom jag ska göra om det lite nu i höst, pepp! Finns så mycket fint. Ska i alla fall ha en ny säng med en huvudgavel klädd i grått tyg, så fint.

Annars idag ska jag bara göra iordning och städa lite inför veckan som kommer och träna senare i eftermiddag med Alice, kul! Ha en bra söndag ♥

Sweat shorts

publicerat:   2013-08-24   14:03:00  postat i:  "Outfits"   1 kommentarer
Skjorta, EDC/Esprit // shorts, Monki // loafers, USA // klocka, Ur&Penn // solglas, Urban Outfitters // halsband, Snö // väska, Lindex // läppstift, "perfect match" by MUS

Frappe coffee

publicerat:   2013-08-23   15:41:00  postat i:  "Allmänt"   2 kommentarerFörsöker sakta men säkert lära mig att dricka KAFFE. Igår var det förjävligt (dvs första gången), idag var det nästan till och med gott. Dock var det en frappino med en massa choklad och grädde i hehe så smakade inte så jättemycket just kaffe. Verkar ju så mysigt att springa runt med en kaffe i handen på stan eller ta en med tjejkompisarna på ett fik! Uppdaterar er om mitt kaffedrickande inom kort så får vi se hur detta går :D.

Nyfikenhet - nyckeln till lycka

publicerat:   2013-08-23   07:00:00  postat i:  "Skriverier"   0 kommentarerNyfikenhet är bland det bästa jag vet. Ni vet när man själv är nyfiken på sin vardag för att saker och ting nyligen har förändrats. När dem runt om en är nyfikna på samma saker som en själv och man skapar en liten gemenskap het här då man delar ungefärliga tankar exakt samtidigt, tillsammans. Fast i en liten tysthet. 


Det är så häftigt hur man ena dagen kan tänka att allt är piss, nästa dag förstår man inte varför man tänkte ens den tanken. För allt blir alltid så mycket bättre och problem är som vi alla vet beroende av lösningar - problem löser sig alltid på ett eller annat sätt. Varför vi tänker så mycket på problemen utan att se någon lösning kan få mig att må illa ibland. Även fast problemet med killen inte har löst sig på just ett sätt, som du tänkt dig, så betyder detta inte att det inte finns andra utvägar. För det kommer alltid att lösa sig.

Huvudregeln i mitt liv (borde självklart vara i allas liv) är att ”surrounda” mig med folk som ger mig positiv energi, och att inse att alla man omger sig med inte ger denna energi. Omger man sig med folk som ger en negativ energi kan vardagliga problem bli svåra att få hitta sin lösningsväg, medan om man omvänt omger sig med folk som ger en positiv energi; då blir allt plötsligt mycket lättare. Nyfikenheten är den viktigaste och mest grundläggande delen i huvudregeln. Den brukar komma naturligt och är ett tecken på att man omger sig med rätt folk för en själv. Det finns ju anledningar till varför man tillsammans med sin bästis vill upptäcka nya saker. Och är med om de mest intressanta händelserna som skriver histioria i ens liv. Undrar hur mitt liv hade sett ut om jag inte hade varit nyfiken på livet, resor, personer… vad hade jag levt för då?


Nouvelle

publicerat:   2013-08-22   14:14:49  postat i:  "Inhandlat"   3 kommentarerHalsband, Snö of Sweden // sjal, H&M // väska, Lindex

Torsdag morgon

publicerat:   2013-08-22   06:59:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer 
En tidig dag idag, börjar åtta men slutar tidigt också. Hörs senare!

EP1B

publicerat:   2013-08-21   21:03:11  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarerÄlskar det här. Älskar Procivitas och älskar min klass.