Mitt 2013

publicerat:   2013-12-29   02:18:00  postat i:  "Skriverier"   1 kommentarer



Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Slutade grundskolan för evigt, började träna som in i bomben (våras), åkte flyg i 11 timmar utan att resa mig upp. Haha. 


USA

Hur har ditt 2013 varit?

Ett otroligt kämpigt år. Slutet av nian var jobbigt, likaså nu i början av ettan. Men överlag; väldigt, väldigt lärorikt. Allting har ju två sidor, så är det verkligen, även fast det är svårt att tro i många situationer. Jag har lärt mig utav många misstag det här året!

Första skoldagen


Tror du att år 2014 kommer blir bättre? 
Definitionsfråga. Men ja det tror jag det kan.

Blev du kär i år? 
Det blev jag ♥

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?
7 december + 25 oktober


Vad är din största framgång 2013?
Kärlek


Ditt bästa köp? 
Har börjat spendera pengar på bra saker överlag detta året (cred till mig!). Men kanske mina Palladium-kängor. Otroligt sköna, snygga och varma. Nästan Ugg-nivå på värmeskalan.



Palladiumkängorna

Vad spenderade du mest pengar på? 
Det vet jag inte! Kan tänka mig smink och diverse accesoarer såsom mina Raybans osv. 



Ångrar inte det här inköpet!


Gjorde någonting dig riktigt glad?
Absolut! Saker som man klarat av liksom, mål man har haft. Typ när jag sprang en mil i somras för första gången. Också när man märker att vissa vänner alltid finns där. Oavsett. Eller när nya ansikten dyker upp som finns där likaså.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?
La la la - Naughty Boy, Counting Stars - One Republic, Pompei - Bastille, och Undressed.

Bästa minnet från 2013?
Karl Oskar dagarna. Wooho haha det var sinnessjukt crazy. Roligaste någonsin.

Karl Oskar-dagarna

Vem har du umgåtts med mest? 
Alice.


Jag och Alice innan niornas avslutningsmiddag

Har du haft ett förhållande under 2013?
Ja!

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?
Saknar? Nä.

Vad önskar du att du gjort mer? 
Sovit! Sover aldrig nu förtiden.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Tänkt negativa tankar.


Min första Victoria's Secret-produkt, från i mars

Favoritprogram på tv?
Idol!!!!!!!

Största musikaliska upptäckten?
Idol!!!!!!! Haha.

Vad gjorde du på din födelsedag?
Åt jättegod lax på en restaurang med kompisar.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? 
Säkert, men inte någonting jag kommer på på rak arm :D.

Vad fick dig att må bra?
Många saker. Resan till USA i tre veckor med familjen i somras är en stor punkt, bara njöt och tänkte på allt och ingenting på andra sidan jorden, magiskt.



Glad i San Francisco

Vem saknade du?
Min kanin.

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?
Hell yeah you go girl, men tänd inte brasan i förtid och ta inte heller ut oron i förtid - det enda som kan hända är att man taigt ut lyckan i onödan.


Min finaste julklapp

publicerat:   2013-12-28   00:37:23  postat i:  "Limited edition"   2 kommentarer



Oavsett att jag har fått en sprillans ny telefon, böcker jag inte kan sluta läsa, pengar och annat som man gärna värdersätter högt av de presenter man får på julafton, så kan jag inte annat än och säga att det här. Det här var min finaste julklapp i år. ♥

Jag är så kär. Jag älskar honom så mycket. Tack 2013 för att det blev oss.

God jul!

publicerat:   2013-12-24   13:17:00  postat i:  "Limited edition"   0 kommentarer



God jul fina läsare!

Madden Hoodie

publicerat:   2013-12-21   13:11:00  postat i:  "Outfits"   2 kommentarer



Hoodie + t-shirt + jeans + skärp Gina / halsband H&M / klocka Ur&Penn

Köpte denna hoodie igår! Gillar den väldigt mycket. Är typ fortfarande seg efter i torsdags natt, sick. Men idag ska jag fixa lite ärenden på stan samt åka till pojkvännen ikväll. Ha en bra helg! :D

Jullov ffs

publicerat:   2013-12-20   17:35:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



JÄVLAR. Igår var en sådan oförglömlig natt som man inte upplever alls ofta. Hade så kul med allihopa. Dansade så mycket att jag vaknade i morse av en krampande vad. Hade två livvakter också. Och nu har jag jullov. Det kunde inte börjat bättre.

Rida struts

publicerat:   2013-12-19   00:04:44  postat i:  "Allmänt"   1 kommentarer



Jag för ett par dagar sedan i mitt nya indiska smycke som pappa köpte där åt mig!

Gjorde världens roligaste grej innan. En massa punkter som jag ska göra 2014! Vill rida på en struts. Tänk er? Hur galet? I alla fall klappa en. Vilka är på? 


Nu ska jag kolla klart Elsas Värld för idag och tagga sista skoldagen. Vänta. Va? JA.

Back

publicerat:   2013-12-17   18:24:35  postat i:  "Foton"   0 kommentarer



Min julklänning.

Ska i väg och göra lite ärenden nu. Välja mobil till julklapp osv (yey äntligen). Har förövrigt stannat hemma idag för fick magkatarr i går kväll :/. Men mår bättre nu! 

She can't sing, she can't dance

publicerat:   2013-12-15   23:00:30  postat i:  "Videor"   0 kommentarer



 

Älskar den här. 

Indiskt

publicerat:   2013-12-13   20:22:00  postat i:  "Inhandlat"   0 kommentarer



Igår kom pappa hem från Indien! Då hade han köpt pressnter åt mig, min syster och mamma. Precis som när vi var små. Han kom alltid hem efter sina jobbresor med paket åt oss haha. Fick det här, en söt sovtröja, sovlinne, ett snyggt armband och lite andra plagg som jag och min syster delar för att vi kunde inte bestämma vilken som skulle få dem. Det här kan vara fint till sommaren tycker jag i alla fall!


Glad lucia får jag säga! Har ätit massa pepparkakor i skolan, lussebulle, risgrynsgröt och julskinks-macka. Nu börjar jag få lite julfeeling! Ikväll bestämde jag mig för att umgås med min familj lite då det inte blir så ofta känns det som. Det är ju viktigt att prioritera det också, så länge man bor hemma, känner jag typ. Ska sticka lite på min halsduk också(!). Imorgon ska vi fira farmor och farfar för de har fyllt år, ut och äta med släkten på dagen. Sen ska jag umgås med min kärlek hela kvällen och fram till söndag någon gång. Ha en fin kväll, readers!

Dagens

publicerat:   2013-12-12   16:28:00  postat i:  "Outfits"   0 kommentarer



 
Jacka, Zara / tröja, New Yorker / jeans, Gina / väska, Lindex / kängor, Palladium


Glömde smycken idag! Hade idrott första lektionen och glömde lägga ned något i väskan :D. Nuu måste jag studera historia. Ikväll är det lussevaka på skolan men hinner inte gå på den. Aja. Vi höörs people!

Klänning inför jul

publicerat:   2013-12-11   22:45:00  postat i:  "Inhandlat"   0 kommentarer



Fick hem denna igår! Tänkte ha den på jul för den kändes julig. Från Asos!

God kväll (eller godnatt)! Ska se klart ett avsnitt av Elsas Värld nu lite snabbt sen måste jag sova. Är så trött. Kvällstränade innan och det gick bättre än vad det gjort på länge, så skönt! Ska börja träna kvällstid i stället för direkt efter skolan. Ensam på mitt lilla fina gym är så skönt! Haha. Snart är det helg! Längtar efter att få sova ut läänge bredvid min kärlek.

Nätdejting

publicerat:   2013-12-09   10:32:59  postat i:  "Videor"   1 kommentarer





Här har ni mig, Diana och Marija som debatterar om ämnet Nätdejting. Första gången jag pratar framför en kamera, haha! 

Veckoslut

publicerat:   2013-12-08   22:47:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



Arkivbild på min gosiga fuskpäls

Hej gubbar och gummor och allt där emellan. Söndag! Haft världens bästa söndag jag. Tillbringat den rätt helt enkelt, inte hemma ensam i mitt rum med diverse plugg som det annars brukar vara. Två sköna veckor i skolan nu och sen är det vilodags - lov. Imorgon: träna. Göra något åt mina repiga glasögon. Fixa julklappar. Fixa nyårsklänning. Godnatt ♥

Grey and snow

publicerat:   2013-12-07   14:32:00  postat i:  "Outfits"   1 kommentarer




Fuskpäls, H&M / blus, Gina / jeans, Gina / smycken, H&M + Monki / skärp, Gina / kängor, Palladium / läppstift, "Prefect Match" MUS

Snön ligger kvar! Härligt att stormen verkar ha dragit sig ur nu också. Kollade ni på idolfinalen i går? Tyckte Kevin gjorde riktigt bra i från sig faktiskt och han har någonting som ingen annan i idolgänget hade, han har liksom it. Tycker alltid det är lika hemskt när idol är över för säsongen, älskar idol. 

Ska iväg vid åtta, kommer hem imorgon någon gång. Ska börja bli bättre på att fota outfitbilder förresten. Har lite idéer. Får klura lite på hur jag ska göra i veckorna då jag vanligtvis sticker och tränar direkt efter skolan, och även om jag åker hem i stället så är det alltid mörkt när jag väl är hemma - inga fina bilder. Men ska nog lösa detta på något sätt. Japp. Ha en bra lördag ♥

Starbucks white chocolate mocha

publicerat:   2013-12-06   15:14:00  postat i:  "Allmänt"   1 kommentarer



Smakade nyss denna - inte god! Vit choklad + kaffe passade inte. Inte alls enligt mig. Blä. En helt vanlig latte är godast.

Hej peepz! Nyss hemkommen från Sven. Citerar min mattelärare i går när jag skulle hem från skolan då han sa "Hejdå. Akta dig för Sven" jag ba "Vemfan är Sven? En pedofil?" "Nä den nya stormen...". Ahaa tänkte jag då. Vem döper en storm till Sven. 

Nåja. Sven var så brutalt jobbig idag att jag åkte taxi typ 1,5km från skolan till stan där jag, Marija och Diana skulle spela in en liten debatt på Öppna Kanalen, ni vet där jag jobbade i somras? Svinkul. Fastän detta var en skoluppgift, så ska vi fortsätta med det på fritiden tror jag. Publicerar videon HÄR när den är helt klarredigerad och så! Vi pratade i dag om nätdejting och gjorde värsta bloopern i mitten av inspeningen då Marija (mot nätdejting) ska försöka förklara att det tydligen bara är gamla gubbar som nätdejtar och slänger ut "Det är ju liksom 'Peter, 58, söker dig', på dessa hemsidor". Vad får ni upp för bild i huvudet när ni tänker på Peter, 58, som sitter och söker efter unga tjejer på internet? Började typ gråta av skratt. Herregud. Okej med Peter 38. Inte Peter 58.

I kväll vankas det idolfinal som jag tydligen kommer missa halvt. Väldigt känsligt för mig att missa ett idolavsnitt. Ska ju tydligen dansa och umgås lite så att säga. Festa samtidigt som jag tittar på idol. Lättare sagt än gjort kanske.