Direkt från sängen

publicerat:   2013-09-30   22:46:40  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



Hello. Ligger i sängen och ska sova tänkte jag. Kom i säng i tid för första gången på ett år tror jag, vilken känsla, score! Sover numer med fläta i håret. Kan fläta en fin vanlig fläta nu med bakåt, aldrig kunnat göra en bakåt haha. Får sånt fint svall då när jag vaknar i alla fall. Det är ju nice. 

God natt god natt ♥

Hard work

publicerat:   2013-09-30   17:50:31  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



En hård vecka har jag framför mig. Nä skojar bara, det har jag verkligen inte. Har bara 3 stycken hårda dagar den här veckan. På torsdag ska jag ju på recensiosfest i Luuund med alla fina nya procivianer från Växjö, Malmö och Lund! Ska även på föreläsning i Malmö innan festen på kvällen. Lediga på fredag också, tack tack min älskade skola. Tack för att ni visar att plugga röven av sig lönar sig med en blind date, trerätters och dans hela natten lång plus en ledig dag. 


Vad tycker ni förresten om idolernas styling so far? Stendiggade Matildas outfit till 110% i fredags. En skinnkjol i vippig modell kommer bli min inom en mycket snar framtid kan jag lova er. 

Gamla godingar

publicerat:   2013-09-29   21:13:00  postat i:  "Bilder på mig"   0 kommentarer



Haha orkar inte :/. Varför så fula. Matilda, 15 och Nora, 14, snart 15. Exakt ett år sedan alltså. Nian var så soft. Please gymnasiet be a little bit more kind to me, jag ber.

Paus

publicerat:   2013-09-29   16:59:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



Hej pojkar och flickor. Är dödshungrig för tillfället därav pga att jag suttit med matte i ungefär tre timmar. Men känner mig duktig ändå att jag försöker, fast än att studera matte är det värsta jag vet. På riktigt det värsta jag vet. Spelar hellre fotboll (gillar verkligen, verkligen inte fotboll). Målade klart naglarna för en liten paus och ska nog leta reda på en frukt nu, och fortsätta studera matte, företagsekonomi (♥) och franska(♥). FEK och FRA är två av de bättre ämnena i skolan, så att säga.

Imorgon ska jag till tandläkaren innan skolan och kicka igång vecka 40. Är trött hela tiden och tydligen beror det på mina inflammations-tabletter jag äter för min inflammation i magmusklen, så jag slutade äta dem idag och hoppas på att jag ska återfå lite engergi igen och inte ha ont i magen... krångligt.
Vi hörs snart!

Dior and chanel

publicerat:   2013-09-28   17:17:52  postat i:  "Allmänt"   1 kommentarer



Målade dessa tavlor igår. Slarviga gjorda men det var meingen för att skapa den charm jag ville ha. Vill måla fler sådana här!

Helg helg helg

publicerat:   2013-09-28   13:00:00  postat i:  "Allmänt"   3 kommentarer



Liten oldie i repeat

Sitter och studerar matte (lät bättre än att säga plugga) för tillfället framför repriset av gårdagens idol. Alltså säger bara Kevin Walker, han och Matilda är mina favoriter! Hoppas de kommer långt. Ska snart åka och fixa ilägg till mina klackar som jag behöver när vi ska på recentiorsfest med ettorna i Lund på torsdag - längtar! Ikväll ska jag träffa Alice och mysa lite innan hon ska till NYC. Vill med till USA igen. Blä.

Ha en bra lördag ♥

#Throw backs

publicerat:   2013-09-27   18:26:59  postat i:  "Foton"   0 kommentarer



 

Fanny Lyckman & Alexander Ferrer

publicerat:   2013-09-27   17:30:00  postat i:  "Tips"   0 kommentarer





Har ni INTE sett denna så, se den! Det är en filmsnutt om Fanny och Alexander. Den visades i december i fjol men har missat att se den helt och hållet tydligen. De är så fina tillsammans och deras liv är så coolt. Man blir så inspirerad. Det är häftigt hur de har lyckats få sina liv att gå ihop trots så olika jobb. Vill man, så kan man.

Curly

publicerat:   2013-09-27   15:04:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



Hade mittbena och lockigt hår idag, var typ två månader sedan sist. Har ju haft rakt och sidbena väldigt länge nu!

Hade en enda lektion där vi kollade på film (hur meningslöst...) idag som började klockan 12 och slutade en timme därefter. Sen åkte jag hem och bakade några nyttiga muffinsar jag tänkte knapra på lite som mellanmål, de var inte jättegoda men värt att testa ändå. Tänkte plugga lite matte nu men åh vad jag inte är sugen. Har prov på onsdag och matte är mitt stora HatÄmne. Nu vet ni det haha. Hoppas ni har en fin fredag!

The fox

publicerat:   2013-09-26   21:31:00  postat i:  "Tips"   0 kommentarer





Riktigt rolig musikvideo haha. Intressant och häftig låt också. 

Har precis ätit en bar med jordnötssmak från Herbalife. Älskar dem, och man blir verkligen mätt. Superbra med bars, bästa mellanmålet säger jag och håller med de flesta andra som testat dem! Idag har jag varit dödstrött hela dagen. Vet inte om det var för att jag tog ut mig på löprundan i morse och inte åt förrens några timmar efter. Kanske. Imorgon har jag sovmorgon till 12, vad trevligt! Men tänkte gå och nana nu i alla fall. Är ju såå trött. Godnatt med er! :) 

Fur

publicerat:   2013-09-26   17:14:33  postat i:  "Outfits"   0 kommentarer



Fuskpäls Rut m.f.l // tröja New Yorker // halsband Gina // kjol Topshop // boots Monki

Gold n sparks

publicerat:   2013-09-26   10:02:00  postat i:  "Outfits"   1 kommentarer



En liten snabbild på hur jag ser ut idag. Har en fin liten fläta som Annie fixade på mig. Har håltimme nu pga att vår lärare är i Stockholm, hade nyss idrott och sprang då 5km. Gick lika bra som igår när jag sprang hemma! Så skönt att kunna springa igen! 

Have a good day! ♥

Swallows

publicerat:   2013-09-25   19:23:00  postat i:  "Allmänt"   1 kommentarer



ÄLSKAR min kimono. Det är små, vita svalor på den dessutom, så fint. Den köpte jag på H&M för snart två år sedan måste det vara.

God kväll! Idag kunde jag äntligen springa utan att få kramp i min inflammaerade del av magen, har ju vant mig vid med den känslan för att jag har haft det så länge. Men med några tabletter jag fick utskrivna av läkaren så verkar det hjälpa! Vilken tur. Var så skönt att bara få springa utan att tänka på att ha ont. Gav mig ut på en 5-km runda varav 1km i början var powerwalk följt av 4km löpning i slutet. Roligt roligt!:D

Imorgon blir en härlig dag, har företagsekonomi på två lektioner då engelskan och företagsekonomin samarbetar just nu fram tills måndag då vi ska försöka sälja vår produkt till en jury på skolan. Allt är egentligen på skoj men vi skulle få testa på det här lite, innan vi startar riktiga UF-företag som vi kommer att göra i tvåan. Längtar så mycket!

Puss ♥ glöm förresten inte att lyssna på Micha och Dashas pod de släppte idag med Petra Tungården som gäst! Här hittar ni den!

Primadonna

publicerat:   2013-09-24   19:24:00  postat i:  "Tips"   0 kommentarer




A black one

publicerat:   2013-09-24   16:04:43  postat i:  "Inhandlat"   1 kommentarer



Köpte den här tröjan inne hos Chicy när jag besökkte deras lilla fina butik i Lund. Fick den för 399 kronor, det var den värd. Skitsnyggt med materialmixen av stickat och tunnt blustyg. Sedan är den kortare där fram än där bak, och snygga detaljer framtill längst ner.

God eftermiddag, lyssnar just nu på Isabella och Pingis ekonomi-pod. Börjar bli en riktig ekonom nu ju! Har ett litet skoj-företag med fyra kompisar i klassen där vi gör iPhone-skal av coca cola burkar, riktigt roligt och ser fram emot UF nästa år. Ska bli grymt kul.