Silver och limegrönt

publicerat:   2014-07-31   09:14:00  postat i:  "Inhandlat"   0 kommentarer



 
 
En väldigt fin kombo tycker jag är att addera någonting knallfärgat till en brunbränd kropp! Här ovan matchar jag min silvriga Marc Jacobs-klocka med ett nytt, virkat armband från Ur&Penn. 

WERA STOCKHOLM

publicerat:   2014-07-30   22:07:50  postat i:  "Inhandlat"   2 kommentarer



 
Varit nere på stan ganska mycket senaste veckan och självklart har jag inte kunnat låta bli att få med mig någonting hem från affärerna, denna hittade jag på Åhléns och var nedsänkt från 299 till 99, kap? Älskar den.
 

Hej på er! Idag har jag och min jobbarkompis varit på Apornas Planet: Uppgörelsen, på bio. Tyckte den var bra, även fast jag kanske inte trodde jag skulle tycka det! Lätt att förstå och visst var den lite berörande på vissa ställen också, vilket jag tycker är viktigt i filmer för att väcka känslor. Somnar ganska så lätt om filmer är sega... Imorgon ska vi intervjua en annan sommarjobbare för kommunen och skriva om det. Sen får jag se vad som händer mer den dagen! Vi hörs imorgon, ha det fint. Puss.

En dag vid slottsruinen och en vid allsången

publicerat:   2014-07-29   18:04:11  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



 
I går när jag och Max (jobbarkompis) var vid allsången vid Linnéparken. Vi intervjuade Louise Hoffsten! Har ett skitsnyggt visitkort kring halsen och en svart varm tröja...
 
 
 
Idag tog vi en fikapaus i solen då det ej fanns någon plats under parasoll. Men det var trevligt och gott!
 
 
 
Jag och slottsruinen vi besökte innan idag :)
 
 
 
Max och en fin glänta! HUR fin är inte denna bilden?

Adidas Originals

publicerat:   2014-07-29   15:59:24  postat i:  "Outfits"   0 kommentarer



 
En snabb på dagens idag
 
Hej! Tänkte ge er en snabbuppdate innan jag och mamma drar ner till stan en sväng. Haft jättekul på jobbet även idag, varit ute på slottsruinen en stund och gått runt lite vid skogen där. Tagit många bilder och kommer även dela med mig av dem med er! Vi hörs senare. Kram!

Det handlar om dig

publicerat:   2014-07-29   09:42:00  postat i:  "Tips"   0 kommentarer



 
Läs. Boken. 
 
Alla som passerat tonåren, varit (eller är) så pass kär så att hjärtat håller på att pumpas ut ur bröstkorgen, festat i form av kaosartat och ljugit för sina föräldrar för att man tror att dem inte fattar någonting, fast de tydligen gör det - kommer att känna igen sig i denna bok och därmed aldrig, aldrig vilja sluta läsa den. Tro mig. Jag är väl en hopplös romantiker av alla slag och föredrar kärlek överallt annat på denna jord, för utan den skulle vi dö. Men. Jag ljuger inte när jag erkänner att jag både skrattade och grät måånga gånger under läsningen av Det handlar om dig, mitt under min flygtur från och till USA för en månad sedan. 
 
Ni hittar den på barnhyllan i närmsta bokhandel. Varför den ligger där förstår jag inte, jag fyller arton om ett halvår och går till barnhyllan och handlar böcker? Cool kids die young.

En varm måndag, ny tröja

publicerat:   2014-07-28   15:02:00  postat i:  "Inhandlat"   1 kommentarer



Hej på er! Hoppas allt är bra. Idag började jag jobba vilket jag gör nästan fram tills jag börjar skolan. Ska till Allsång ikväll och intervjua ett par artister där tillsammans med min jobbkompis. Annars? Är mitt inne i en vill-förnya-hela-min-garderob-period just nu då jag vägrar ha samma kläder jag haft tidigare i skolan, en termin till. Vissa plagg fungerar men långt ifrån alla, haha... Här nedan ser ni ytterligare ett nytt plagg jag köpte i söndags, en tröja som också är från Lager 157. Ska försöka hinna till IKEA någon gång denna veckan också då jag behöver lådor till mitt rum samt lampor... Hum. Får se hur det blir med det. Vi hörs snart!



Det bästa i mitt rum

publicerat:   2014-07-27   19:47:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



 
...Är självklart min säng. Köpte ett nytt överkast till den häromdan på Hemtex som jag har kollat på jättelänge, så fint, eller hur? Ska även köpa till en huvudgavel någon gång inom en snar framtid. Sängen är för er som undrar köpt på Mio och har 3 stycken olika madrasser för bästa möjliga komfort!

Nude

publicerat:   2014-07-26   21:19:34  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



 
Ny blus från Lager 157! Gillar den starkt, speciellt färgen. Beige-nude är så fint!

Tre nya halsband

publicerat:   2014-07-26   13:52:29  postat i:  "Allmänt"   1 kommentarer



 
Tre nya halsband från Glitter och Ur&Penn! Alla smycken kostar nu 20 kronor på Ur&Penn och Glitter har också superbra rea, passa på!

Mango Premium collection

publicerat:   2014-07-26   00:32:01  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



 
Hej på er en fredagnatt som denna! Surfade in på Mangos webshop nyss och hittade deras kollektion "premium" som jag inte upptäckt tidigare, så mycket fint! Älskar den här stilen med sofistikation och avskalat. Hitta till den här kollektionen HÄR! / 
 
Idag har jag strosat runt lite på ärenden med mamma och mötte sen upp Elin på grand, fyndade 4 stycken smycken för 50 kronor, hur bra va? Ska försöka plåta fina bilder på allt det imorgon. Hoppas ni mår bra och har en fin sommar, var ni än är. Utomlands, på landstället, vid kusten eller hemma. ♥

Ett ställe som ligger varmt om hjärtat

publicerat:   2014-07-25   01:22:58  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



 
Har sedan i måndags varit i Hällevik igen, fast denna gången inte med min familj utan med min killes. Om det är något jag kopplar till sommarkänsla så är det soliga dagar vid Hällevik. Älskar det stället. Och att få uppleva det med någon jag älskar dessutom, hur bra låter inte den kombon? 
 
Imorgon, eller ja om några timmar, ska jag upp och träna på ett eller annat vis, fixa något ärende möjligtvis och sen träffa Elin. Sista dagarna av mitt sommarlov utan jobb... gud vad hemskt det lät haha. Tur mitt jobb är flexibelt och roligt, ser fram emot det. Ska sommarblogga hos kommunen! Wie typ. Hoppas ni MÅR!

Spinning time

publicerat:   2014-07-20   16:38:49  postat i:  "Mode & kläder"   1 kommentarer



 
Ska precis sticka iväg till gymmet för spinning! Har på mig detta plus en tisha från Nike och dojor. Sen sticker jag till min kille och kommer hem på tisdag tror jag. Ha det fint så hörs vi då!

Hällevik

publicerat:   2014-07-19   22:02:45  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



 
Drog till Hällevik igår förmiddag med mamma och pappa för att vara hos moster i hennes stuga samt träffa Elin som också var där nere! Vädret har varit super och vi har gottat oss med massa onyttigheter hehe ;). Igår kväll var vi ute och gick efter att vi solat och badat några timmar i poolen, idag solade och badade vi på båda platserna och åt mat vid poolen! Riktigt mysiga dagar. Sticker faktiskt ner dit igen bara om två dagar (måndag) fast då med pojkvännens familj. Sommarkänslan är på topp när jag befinner mig där då jag varit där varenda sommar sedan jag föddes om jag inte har fel hehe... Hoppas ni trivs i härliga juli fina människor!

Marc by Marc Jacobs

publicerat:   2014-07-17   09:34:00  postat i:  "Inhandlat"   0 kommentarer



 
Köpt på Macys i New York. Stilren som passar till ungefär alla outfits! Kär.

En present från Kreta

publicerat:   2014-07-16   22:15:00  postat i:  "Mode & kläder"   0 kommentarer



 
En bättre bild på linnet jag fick av min kille när han hade varit i Kreta medan jag var i USA! Fick några andra småsaker också som jag visar en annan dag :)
 

Hello, idag har jag varit hos Elin mestadels. Vi har inte setts på en månad ungefär så det var trevligt! Dagarna går så fort tycker jag, även fast jag varken jobbar eller gör någonting speciellt haha. Man måste ta vara på dagarna samtidigt som man inte heller ska stressa när det faktiskt bara är sommarlov en gång per år, svårt att göra en kompromiss av det dock ibland tycker jag. Hoppas ni mår bra där ute!