Some facts

publicerat:   2014-05-31   18:05:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



Vilken låt sörjer du till när du är ledsen? 

När jag är riktigt ledsen slutar jag lyssna på allt som kallas musik. Går in i en liten tyst bubbla och först när jag mår bättre börjar jag lyssna på musik igen. Vill inte att låtar ska bli typiska "remember when I was sad"-stämplade, ni förstår?

 

 

 

Vad är du beroende av?

Min kära boll, EOS-bollen, läppbalsam alltså!

 

Vem behöver du mest just nu?

Min kille kanske hehe men han kommer om en timme :-).

 

Vad tror folk om dig?

Tror många tror jag är bitchig. Typ kaxig och sånt. Snobb eller liknande säkert. Tror det lyser genom lite att jag tror på mig själv och har bra självförtroende vilket folk kan uppfatta som något annat.

 

 

Stämmer det?

Tycker jag inte. Eller det är klart att jag som många andra kan va bitchig i vissa sammanhang men är inte överdrivet bitchig eller snobbig skulle jag inte säga. 

 

Vad får du oftast komplimanger för?

Mitt hår :-D.

 

 

Brukar du skratta för dig själv?

Ja visst händer det, lol. Rolling on floor laughing my ass off liksom.

 

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?

"Jordgubbar och mjölk !!" Ett standard-sms från mamma när hon vill att jag ska komma ner och äta.

 

Nästa mål i ditt liv:

Klara mattenationella omg. Så kan jag va så här glad sen:

 

 

Hur svarar du i mobilen?

"Hallå" svarar jag alltid, och om jag har superbrottom och någon trevlig nära människa ringer så kan det hända att jag slänger ur mig ett "vad vill du" haha. Typ när Marija ringer när jag sitter på toa i skolan och hon undrar var jag är?

 

Vem ringde dig senast?

Mamma <3

 

Antal timmar sömn inatt:

Ungefär 10 timmar.

 

 
 
Brukar du komma i tid?

Ja annars har det verkligen hänt någonting. Antingen kommer jag i tid eller så kommer jag inte alls haha.

 

När mår du bra?

När jag inte är så inre stressad som jag är ganska ofta... Och när jag är med folk som gör mig glad :-). Och sen mår jag nog lite bättre när jag kan träna vilket jag inte kan nu pga att jag varit sjuk och har ett oupptäckt fel i magen.


 

Är du aktiv i skolan?

Ja det är jag, satsar högt i många ämnen som många av mina kära kompisar också gör = stöttar varandra när det är extra jobbigt i vissa perioder ♥


Dress for success

publicerat:   2014-05-31   10:55:00  postat i:  "Mode & kläder"   0 kommentarer



Tröja här // shorts här // ballerinas här // halsband här

New York city / dreamplace

publicerat:   2014-05-30   23:36:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



 
Bilder lånade från google // Alltså ser ni hur satans vackert det ser ut på bilderna? Längtar som in i tills jag befinner mig på 5th avenue eller vid poolen på vårt hotell i New York. Älskar verkligen att resa och hoppas på att jag kommer få mycket tillfälle till att göra det när jag är 18 (inte ens ett år kvar WOW) och när jag slutat skolan! Gillar inte att flyga dock vilket är en nackdel då jag alltid tror att planet ska störta, och jag ser inte heller någon logik i att ett jumbo-jet kan lyfta och flyga haha. Nåja! När man väl är framme är det hur underbart som helst i alla fall. Varje gång jag flyger till ett annat land känns det lite som att komma till en ny värld då så mycket är så olikt mot här hemma i Sverige. Hur häftigt egentligen? Den 23 juni åker jag och min familj till USA för tredje gången och det ska som de andra gånger vi vart där, bli så jäkla nice.

Livsfilosofi

publicerat:   2014-05-30   20:07:00  postat i:  "Skriverier"   0 kommentarer



 
Det är nästan som att jag har tagit sommarlov nu. Alla prov förutom nationella i matte är gjorda och jag går ut ettan om bara ett par veckor. Hur sjukt är det inte att om ett år går jag ut tvåan och ska börja sista året på gymnasiet? Att jag bara om några månader sitter med ett UF-företag och förhoppningsvis befinner mig på diverse föreläsningar och mässor. Minns första dagen i ettan som om det var igår bokstavligt talat, shit. Och nästa vecka har jag och min kille varit ett par i ett halvt år. ♥

Pomegranate & lemon verbena

publicerat:   2014-05-29   10:45:00  postat i:  "Inhandlat"   0 kommentarer



 
Köpte en ny bodylotion i tisdags då mina från VS håller på att ta slut allihopa... Väntar hellre med att köpa nya därifrån tills om tre veckor ungefär när jag åker till en VS-butik i New York. Tycker faktiskt dessa från Dove är ganska bra för att endast kosta 50:-, och luktar riktigt fräscht också! Tips till er som inte har testat!

Blommiga byxor och svart spets

publicerat:   2014-05-28   19:34:00  postat i:  "Inhandlat"   0 kommentarer



 
NYTT! Byxor från Bikbok, spetsbehå från Monki, tisha från Gina
 
Heej, det var ett tag sedan. Har varit sjuk och därmed inte haft ork att blogga och komma på några roliga inlägg. I måndags gjorde jag en av de värsta sakerna jag gjort i sjukhusväg i alla fall, gastroskopi. Efter det mötte jag min underbara pojkvän på stan på en lunch och vi gick även lite på stan (det gjorde vi i tisdags också hehe). I tisdags sov jag ut då jag hade ledigt pga inställda lektioner. Gick alltså bara i skolan idag denna vecka, vilket var skönt såklart! Nu ska jag leta efter något smarrigt recept tror jag, är sugen på att baka någonting med choklad... ;-)

Bringin' sexy back

publicerat:   2014-05-24   15:39:00  postat i:  "Mode & kläder"   1 kommentarer



 
Det är ju ett himla ståhej om "brazilian" bikinitrosan just nu och här ovan ser ni mina favoriter. Har ett par sådana i rosa som jag köpte förra året i Las Vegas. De är från Victorias Secret och här pratar vi snygg rumpa! Många brazilian bikinitrosor är ganska små där bak vilket jag ialla fall inte skulle vilja bära bland en massa folk haha... Men de är säkert jättefina på folk som har lite mindre rumpa än mig. Dessa är i alla fall mina favorit bikini-trosor och jag kommer köpa minst ett eller två par till i sommar när jag ska till USA igen (om de finns kvar!). 
 
Annars ligger jag och snörvlar i min säng väntandes på min kille som ville komma över trots att jag kommer smitta honom :/. Missade nationella i matte igår så det var inte så nice, men hade inte kunnat prestera något bra ändå och matte är ett ämne jag inte tycker om sådär mycket, dvs jag avskyr det hehe. Så måste lägga ner tid på det för att det ska gå bra. Nåja! Nu ska jag snyta mig. Hoppas ni har en bra helg <3

Bad luck

publicerat:   2014-05-21   20:49:54  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



 
Tjoho, ikväll ligger jag med världens äckligaste halsonda och är ledsen över att jag kommer få gå till skolan och inte kunna prata i två återstående dagar den här veckan, icke bra icke bra. Hata på att vara sjuk och speciellt när man har nationella i matte som jag har på fredag? Vill typ slå sönder någonting. Nu ska jag hämta isglass för att dämpa smärtan en aning i alla fall. Hoppas ni mår bättre!

Det är skillnad.

publicerat:   2014-05-20   20:42:24  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



Jag känner hans hand på mitt lår. Hans andedräkt luktar tuggummi och just den här sorten av tuggummi kommer jag alltid minnas av den anledningen att han alltid tuggar på det. Varje gång jag ser det i affären kommer jag att tänka på honom. Jag tittar ut genom fönstret. Där slår vattnet mot rutorna och här inne sitter vi i tv-soffan. När jag åter vänder huvudet åt hans håll kan jag inte annat än att beundra hans profil, den är så vacker. Första kärleken.


Visst är det väl underbart hur någon enstaka person kan få hela ens värld att skaka, genom att bara finnas? I alla fall när ens värld skakar till på ett korrekt sätt. När glädjen tar över rädslan och tårarna som tidigare fällts av negativa anledningar, numer har övergått till glädjetårar. Är det inte bara helt rätt då? Ska jag inte vara nöjd nu?

Det är inte alltid lätt att uppskatta sitt egna värde eller perioder i livet. Ett förhållande kan självklart vara hur bra som helst. Jag menar, om jag och min pojkvän är “de som alla är avundsjuka på och snackar om”, är det inte bra där i sådana fall? Det är inte lika enkelt som det ser ut alla gånger. Visst, jag fäller glädjetårar numer och de riktigt ledsna tårarna visas sällan. Jag är en person som känner mycket, dock. Jag känner för mycket ibland kan jag tro. När jag känner mycket, gråter jag. Oavsett.

Folk upprepar ofta “du ska vara nöjd för du har en pojkvän”. Är det rätt att påstå det? En liknelse från mitt perspektiv kan vara “du ska vara nöjd för du har en platt mage”. Det är väl klart inte att en person med en platt mage är nöjd med allt i livet. Människor i vårt samhälle vet för lite, medan de tror att de vet mycket, mycket mer. Det är bara utsidan som ofta visas. Innerst inne känner du kanske inte lika många som du tror att du känner. Det är klart att människor vill visa upp det som är positivt hos dem, det är på detta vis vi vill imponera på våra medmänniskor liksom på oss själva.

Alarmet ringer och jag sträcker mig för att stänga av det. En ny morgon är kommen. Jag vänder mig till min pojkvän som inte vaknat av alarmet, ger han en godmorgonkyss trots det och springer in i badrummet för att ta mig en morgondusch. Än regnar det utomhus. Än ser jag hans profil framför mig trots att han ligger kvar i min säng och snoozar. Ett leende sätter sig på mina läppar. Leendet kom inte för att just jag har en pojkvän, det kom för att jag har kämpat mig från gammal, sorgsen kärlek till att faktiskt uppskatta den sanna kärleken. Den kärlek jag är värd. Det är skillnad.


Ready to get out

publicerat:   2014-05-19   20:16:00  postat i:  "Inhandlat"   1 kommentarer



 
Bilder på min klänning från Hunted Dreams som kom hem idag! Är verkligen helt kär i den. Perfekt på alla sätt och vis. Vill bara ha skolavslutning NU! Bättre bilder lovas efter den 11 juni!
 

God kväll kära ni, mår ni bra? Jag har lite ont i huvudet, har haft det många kvällar i rad nu. Undrar varför! Annars "pluggar" jag företagsekonomi då jag har bokföringsprov imorgon - det svåraste inom företagsekonomi helt klart. Denna veckan är inte så speciellt trevlig måndag-fredag men i helgen ska jag se till att ha desto roligare, står nog ut! Imorgon har jag bara prov och sen slutar jag, det är väl inget och klaga på i vilket fall som helst! Hoppas ni mår fint. Xo

Ny vecka, nya chanser

publicerat:   2014-05-19   09:00:00  postat i:  "Bilder på mig"   0 kommentarer



 
Tänkte bara kika in och hälsa er en trevlig start på veckan, nu ska jag till skolan ♥

Vackra helg

publicerat:   2014-05-18   22:48:05  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



 
I lördags var jag och killen utomhus nästan hela dagen, det var så skönt och så varmt. Fina sol! Kyssar på en filt vid vattnet och solen som värmer en kind. Det var en fin stund. Idag (söndag) sov vi länge och gjorde allt och ingenting, det var också en fin och vacker stund.

En majnatt

publicerat:   2014-05-17   00:46:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



 
Kom precis hem från Marija där jag har tillbringat min kväll! Vi har varit ute och gått, åkt tåg, ätit, gått lite till, cyklat... haft det chill och trevligt sammanfattningsvis! Imorse hade jag en extrem fredagsfeeling när jag gick hemifrån och höll i sig ganska bra hela dagen, skönt! Har förövrigt inte jättestort sug på att blogga just nu men det kommer väl tillbaka snart hoppas jag. Imorgon ska det bli vaarmt så hoppas på lite bränna. Annars ska jag ha picknick med min kille och sen ska vi hem hit efter det! Ha en fin helg hörrni, glöm inte att ta vara på lediga dagar så mycket det går, helgerna går så fort ♥

#Throwbacksummer

publicerat:   2014-05-13   16:13:23  postat i:  "Resor"   3 kommentarer



 
Förra sommaren i Malibu! Längtar tills vi ska till USA igen om sex veckor :-D
 
Idag har jag varit hemma på grund av att jag har haft ont i magen... suck. Stack sedan och "tränade" vilket inte funkade bra alls just för att jag hade ont i magen as usually. Nåja. Väntar nu på min pojk som ska sova här. Imorgon har vi nationella klockan åtta och det innebär att vi börjar 8.00 så ska försöka somna i god tid ikväll. Det ska bli finare väder framåt helgen förresten! Hur nice? Regnat för många dagar här nu...

Tips på webshop // HUNTED DREAMS

publicerat:   2014-05-12   15:51:00  postat i:  "Mode & kläder"   1 kommentarer



 
För några veckor sedan hittade jag en ny webshop som jag fastnade för DIREKT verkligen. Ni hittar den här och den heter Hunted Dreams. Webshopen är australiensk och allt shippas från Australien (vilket dock kan innebära tullavgifter), men priset på varorna är jättebra. Har beställt min skolavslutningsklänning därifrån och den liknar den längst till vänster här ovan lite, lite. Den är i alla fall en av de vackraste jag sett på länge, så somrig. Visar den när jag fått hem den! Ska beställa ett par skor från Nelly också antar jag, men det gör jag senare när jag bestämt mig för vilka skor jag vill ha. Just nu lutar det mot ett par vita sandaler faktiskt, trivs inte så jättebra i klackar och använder de allt för sällan!:-) 
 
Hoppas ni haft en bra start på veckan <3