Maria Nila

publicerat:   2014-11-26   17:59:00  postat i:  "Inhandlat"   1 kommentarer



 
Älskar Maria Nilas produkter, har använt dem i snart ett år. Bäst helt enkelt! Köpte dethär kitet häromdagen på Bellbox som förövrigt har väldigt trevlig personal och bra rådgivning.
 

Hej hej, onsdag mitt i veckan! Idag har jag sytt med Emma till vårt UF, det börjar närma sig en behå nu! :D Så kul verkligen. Känner mig förövrigt väldigt stolt på grund utav att jag igår fick reda på mitt senaste matteprov-resultat som var så bra att jag började störtgråta. Ni vet att jag säger att jag har svårt för matte? Jag la ner ungefär 20 timmar utöver skoltid på det här provet - vilket jag då tyckte var bedrövligt och onödigt mycket. Nu känns det bara så himla värt, för det betyget jag nådde på detta prov trodde jag aldrig att jag skulle få i hela mitt liv, inte på ett prov i matte 2b! Wow. Det går verkligen om man vill. Somliga pluggar 2 timmar och andra 20. Man väljer själv var man vill nå i livet och hur mycket tid man vill lägga ner - men en sak är säker; övning ger fan färdighet och allt är tydligen möjligt!

Tatueringar: to do/not to do?

publicerat:   2014-11-25   08:42:00  postat i:  "Skriverier"   0 kommentarer



Jag har alltid tänkt att jag aldrig ska tatuera mig, dels för att mina föräldrar är emot det och ja. Har hela livet fått höra att "det kommer sitta på dig till du dör och du kommer ångra dig". Stämmer tillvisso, men har ändrat mig lite. Ändrade mig efter att jag såg tatueringen här ovan. Lever du eller andas du bara. Herregud vilken fin text, nästan så att jag vill pränta in det i pannan på mig själv. För visst är det viktigt, att inte bara andas, utan att leva också? Hur jävla fin text som helst. Blev helt berörd nä jag såg bilden på Annas blogg. Jag är fett med avundsjuk!

monday moodboard +

publicerat:   2014-11-24   21:26:35  postat i:  "Mode & kläder"   0 kommentarer



 
Har gått och blivit totalt förälskad i vitt (och grått), tycker det gör sig så bra med mitt mörkra hår! Älskar dessutom klänningen i mitten som är från Ivyrevel. Vill ha den på nyår!

Finaste linnet i världen

publicerat:   2014-11-23   23:27:00  postat i:  "Mode & kläder"   1 kommentarer



Men hur snyggt alltså? Ska defenitivt köpa! Ni hittar dessa HÄR.
 

Hej på er en söndagsnatt som denna, hur mår ni? Jag mår bra jag. Har varit i Kalmar i helgen och firat nyår, idag är det 2015 för mig ;). Haha. Vi firade några familjer och eftersom det aldrig funkar den 31 december så körde vi den 22 november i stället i år. Det var trevligt och vi fick som vanligt trerätters middag vilket såklart var hur fint och gott som helst! Älskar mat. Imorgon har jag utvecklingssamtal vilket jag inte ser fram emot så mycket hehe, det är så trögt i skolan just nu så kommer bara sitta och klaga. Fick förresten hem en katalog om universitet i Luleå som jag kollade igenom lite snabbt nyss. Om jag är sugen på att plugga ytterligare några år? Det kommer fan inte på frågan. Vill bara fly landet. Men det får vänta. Börjar få lite framtidspanik nu dock, vet liksom inte vad jag vill göra och det tär på mig väldigt ofta, vill alltid veta vad som ska hända! Vill resa, bli lärare, skriva, jobba på kontor... Skilda värderingar! Men men :/ framtiden blir som den blir antar jag. Nu måste jag sova och avsluta skype med min prins. Ny vecka väntar! Kram kram. ♥

In love // Pilgrim

publicerat:   2014-11-17   22:57:00  postat i:  "Mode & kläder"   1 kommentarer



Ser ni hur fint detta halsband är? Freaking awesome är vad det är. Hoppas att någon snäll själ vill köpa detta åt mig som en julklapp *hihi*. Det är ett Pilgrim-halsband och jag hittade det på Åhléns.
 
God kväll kära ni <3 väntar just nu på att min kille ska ringa i skype, annars slötittar jag lite på Paradise och gör lite allt möjligt som vanligt. Ska kolla igenom lite franskaglosor innan jag somnar tänkte jag, också! Dagen idag har varit helt okej, tränade efter skolan och kunde faktiskt gå en runda utan att få ont i magen vilket jag inte kunnat på ett år. Hoppas detoxen hjälper så att jag kan utföra den träning jag vill!
 
Ha det bra hörni, vi hörs snart igen!

Genrep inför Drakboet

publicerat:   2014-11-15   19:26:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



Jätten och de två dvärgarna... :/ 

Igår hade vi genrep inför Drabkoet som är på torsdag, herregud vad nervösa vi var redan igår. Gick helt okej somsagt men hoppas det går mycket bättre på det riktiga på torsdag! Det är alltså en jury som vi ska lyckas övertyga om varför de ska satsa på vårt företag och på så sätt kan vi vinna en summa pengar. Tror och hoppas på oss i alla fall! :D Så här såg det ut igår när vi framförde vår presentation på skolan. Jag blev plötsligt en jätte? Ska stå längst in på torsdag i stället haha...

Världens bästa BH och kundservice

publicerat:   2014-11-15   00:06:00  postat i:  "Inhandlat"   0 kommentarer



 Gick in på Twilfit idag efter skolan för att prova en behå, efter världens bästa hjälp från personal fastnade jag för denna och är förälskad. Kunde gå ner en storlek i omfånget, eftersom att det skapar stabilitet om behån sitter lite hårdare. Visste ni det? Inte jag! Denna är från Twilfits egna märke och jag gav 249 kronor för både superservice och superbehå. Kap enligt mig... (!)
 
Hej damer och herrar! Mitt i djupa natten sitter jag här och bloggar. Dagen har bestått av genrep inför en presentation jag och mitt UF-företag ska göra på torsdag inför en stor jury. Genrepet gick okej, inte på alla punkter men men. Genrep för mig går alltid dåligt ;). Sen blir det bra när det väl är dags. Har suttit och finslipat manuset nu ikväll, samt lämnat in ett par uppgifter i engelska och entreprenörskap & företagande. Plugg-fredag när den är som effektivast. Imorgon ska jag va med min kille, längtar efter honom! Det är så mycket i skolan för mig just nu så tiden vi spenderar är verkligen värdefull.
 
Nu ska jag somna själv i min alldeles perfekta säng. Godnatt, älskar min säng.

Ugg Australia

publicerat:   2014-11-10   23:11:31  postat i:  "Inhandlat"   3 kommentarer



Mina nya Uggs, älskar dem! Färgen är perfekt. Har tidigare haft två par i den mörk-beiga varianten men tröttnade på den färgen, i år kör jag grått istället!
 

Hello there. Ja, var tar tiden vägen. Jobbar och sliter arslet av mig just nu men hoppas på att det kommer vara värt det i slutändan. Har inte blivit frisk än heller då jag känner mig lite hängig samt väldigt förkyld, höst höst! Imorgon är det tisdag vilket innebär Tobias-dag. Har självklart lyckats smitta ned honom också, men det var hans val att vara med mig när jag var som sjukast hehe. Nu måste jag sova kära ni, hoppas ni mår fint. Inte så långt till advent nu. ♥

Kvinnomässan 2014

publicerat:   2014-11-09   17:14:28  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer




 
Igår var vi med vårt UF på Kvinnomässan och försökte få ihop lite slantar till kapital. Det gick okej, kunde dock ha kommit lite fler kvinnor då vi var där från 10-16.40. Förkyld har jag lyckats bli också, mitt i allt jobb jag har just nu... Kan knappt prata för min röst låter som en täppt gås. Blir glest med bloggande känner jag, och det känner väl ni också av antar jag. Går ju i skolan på heltid samt har UF i skolan men vilket är nästan ännu mer som utanför, var till exempel i skolan från 8-17 i fredags när vi slutade klockan två... Work hard, play hard, helt enkelt. Tåvan dödar mig.
 
Vi startade förresten inom vårt UF idag upp en blogg så att ni kan följa vår resa på det viset också! Den hittar ni precis HÄR

Två väldigt bra inköp

publicerat:   2014-11-04   08:34:00  postat i:  "Inhandlat"   0 kommentarer



 
Tröja och skinnbyxor (egentligen skinntights) från Gina Tricot

Fashionablefit for NLYSPORT

publicerat:   2014-11-03   21:42:00  postat i:  "Mode & kläder"   0 kommentarer



1 / 2 / 3 / 4
 
ÄLSKAR de nya sportkläderna för Nelly sport. Det är alltså en ny kollektion som heter FASHIONABLEFIT FOR NLY SPORT, skapad av Hanna. Vad som tilltalar mig mest är nog byxorna med mesh-partier, känns så rätt. Också den randiga toppen samt en sport-bh som jag inte har med i kollaget! In och kika för sakerna börjar tydligen redan ta slut! 

En söt poncho

publicerat:   2014-11-03   20:50:00  postat i:  "Inhandlat"   1 kommentarer



 
En ny poncho från Glitter! De hade 25% rabatt på allt stickat, så slog till! Har aldrig haft en poncho innan vad jag kan minnas, så det var väl dags... :D
 
Är typ sjuk, vaknade i morse och bara "oh no fuck" ungefär. Har möten, prov, inlämningar, fotografering till mitt UF-företag osv denna vecka, som jag inte kan missa! Ska nog ta en halstablett snart, fastän jag inbillar mig att de inte hjälper... Glass brukar hjälpa dock, väl? Men kör ju detox så ska helst undvika det. Nåja ser fram emot denna veckan lite i alla fall, om jag inte blir sjukare vill säga. Kramkram!

En söndag i november

publicerat:   2014-11-02   21:16:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



 
Ligger i min säng och lyssnar på Katrin och Bingos podcast just nu, så mysiga är dem! Idag gick jag upp för att hänga med mamma till Grand och där köpte jag en poncho från Glitter. Visar den imorgon! Sen åkte jag och tränade enligt mitt träningsschema jag gjort nu kopplat till en idrottsuppgift i skolan. Mysig lördag! Lördag? Jag menade ju söndag såklart. Intalade mig nog att det är lördag för att jag inte börjar skolan igen förens tisdag... Kör för övrigt en slags detox nu i 30 dagar för att "rensa ut" från min kropp/tarm. Har ju haft ont i magen vid löpning och liknande i över ett år nu, så testar detta och hoppas att det funkar. Då ska jag springa röven av mig bokstavligt talat. Är även sugen på att skaffa mig en PT när jag fyller 18, fyra månader kvar nu bara. Nähä nu ska jag göra lite annat hörni, vi hörs imorgon! Hoppas ni haft en bra helg. <3

Skinnbyxor och v-ringat

publicerat:   2014-11-01   12:32:00  postat i:  "Outfits"   1 kommentarer



Tröja och skinnbyxor Gina / klocka Marc Jacobs 
 
Hej och god dag på er! Så här ser jag ut idag, i detta dimmiga väder... Ser knappt ut igenom mitt fönster på grund utav dimman som lagt sig vid träden. Ändå helt okej väder för att vara 1 (!) november! En månad till advent nu, det går fort och det är ju tur det!:D Idag ska jag plugga och jobba, senare ikväll blir det myskväll. Hoppas ni får en fin lördag <3