HOT

publicerat:   2014-04-28   22:12:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



 
Ja, jisses vilket kanonväder det har varit i Växjö idag! Skojar inte när jag säger att solen värmt upp vårt uterum så pass att temperaturen inte var lägre än 40 grader där inne när jag kom hem ifrån skolan. Wie! Idag har varit en tuff dag då jag hade tal första lektionen (fick upp klökningar i halsen innan lektionen började för att jag var så nervös haha shit!), sen stannade jag med Marija i skolan tills kvart över fyra drygt på grund av extra-matte. Välbehövligt då vi har prov på onsdag i det. Imorgon klockan 8.00 skriver jag samt alla andra som läser engelska 5 I guess, nationellt prov i engelska. Skrivdelen är det imorgon och jag fasar inte så värst inför den då jag tycker om att skriva :). Men men. Hoppas ni mår bra, jag har huvudverk så måste sova! Godnatt <3

Mini-bag

publicerat:   2014-04-28   09:50:00  postat i:  "Inhandlat"   0 kommentarer



 
Ny väska från Pieces, har länge velat ha en svart axelremsväska liknande en Chanel. Den här var betydligt billigare men fortfarande supersnygg i mina ögon. 

White singlet

publicerat:   2014-04-27   10:17:00  postat i:  "Inhandlat"   0 kommentarer



 
Linne från Angelica Blicks kollektion för Bikbok

Angelica Blick for Bikbok

publicerat:   2014-04-26   19:27:37  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



 
Säger bara wow... Steg upp tidigt i morse för att köa till lanseringen av Angelica Blicks kollektion för Bikbok. Var verkligen kaos där! Emma och jag haffade våra storlekar i samma linne direkt i alla fall... haha! Tur jag var smart att dra dit innan det öppnade, för sen fanns det knappt nånting kvar alltså! Galet :D. Visar imorgon vad jag fick med mig hem! Som ni ser fick jag även en goodiebag, de 20 första kunderna fick varsin. Det var bara att springa till kassan med sin vara haha. Snart ska jag på bio med Marija! Annars har jag haft en mysig dag med honom. Kram!

Vackra mornar

publicerat:   2014-04-24   22:48:48  postat i:  "Skriverier"   1 kommentarer



 
Det är så vackert på mornarna när man möts av skinande sol som skiner in klockan sex när man vaknar.
 
Det är så vackert att se alla på glatt hummör.
 
Blomstrande träd längs gatorna.
 
Tack våren för att du är här <3

Fresh smoothie

publicerat:   2014-04-23   16:12:00  postat i:  "Tips"   0 kommentarer



 
Min nya favoritsmoothie - gjord på 2dl hallon, 1 banan och 1.5dl vatten! Mitt mellanmål idag. Så fräsch!
 
Hellu sunshines! Ska strax iväg på Tabata med Emma. Trist att den inte är utomhus typ, haha! Det är ju så fint väder. Inga andra speciella planer idag inte... torsdag imorgon och fredag efter det, sju veckor till sommarlov(!) Hoppas allt är bra med er :-)

Stripes

publicerat:   2014-04-22   13:51:12  postat i:  "Inhandlat"   0 kommentarer



 
Nytt från H&M!
 
God eftermiddag! Slutade tidigt idag vilket vi alltid gör på tisdagar = nice. Brukar vanligtvis träna denna tiden men har fortfarande problem med någonting i magen som gör att jag inte kan gå powerwalks ibland, ens. Idag är en sådan dag. Ska snart till sjukan och kolla upp det i alla fall. Om en stund kommer han, vad vi ska göra återstår nog, beror på hur sent han slutar. Hoppas ni har en toppendag efter ledigheten fint folk!

En himla bra vecka

publicerat:   2014-04-21   19:58:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer




... har sett ut så här i stor utsträckning! Med bio, glass, påskägg och shopping!
 

Har även börjat använda jeansjacka som ni ser ovan, dock är det egentligen min systers men tyckte den var fin! Hade också mina nitloafers från Las Vegas på mig i lördags, var ju så varmt! Fyra dagar i skolan denna vecka och tre (?) nästa vecka vilket känns otroligt skönt! Ska fortsätta och förhoppningsvis avsluta mitt skrivande av svenskatalet strax, ska prata om kärlek, så mäktigt! :D Det är vad jag ska göra ikväll ungefär. Och sen försöka att somna inte allt för sent...

Je danse, danse, danse

publicerat:   2014-04-19   22:40:54  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



 
Vimmelbild på mig och Emma från i onsdags när vi var på Grace! Vi ser så lyckliga ut, och det var vi också! Älskar att dansa till benen inte pallar mer, det är en sån befriande känsla. Lätt bland det bästa jag vet.
 
Heej! Hur mår ni? Idag har jag och pojkvännen sovit länge och sen drog vi oss in mot stan för att äta glass och handla bland annat en tröja åt mig. Visar den snart! Lovet har verkligen gått fort men tycker ändå jag har tagit vara på det bra bra bra. Nu är det fanimej inte många veckor till sommaren (say whut)! Hoppas ni har det fint var ni än befinner er! Måste bara säga att jag verkligen sörjer med Callenza också, fan varför skulle dem åka ut för? Kenza ♥
 

Happy Easter!

publicerat:   2014-04-18   17:25:03  postat i:  "Limited edition"   1 kommentarer



 
GLAD PÅSK! Gav detta påskägg till min kille innan som vi ska mumsa på tillsammans ikväll när vi ska på bio :-). Annars idag har jag sovit länge samt varit ute och sprungit i ösregn, not so nice men. Hoppas ni har en bra påsk och äter mycket påskägg ♥
 

Sunset

publicerat:   2014-04-16   20:43:00  postat i:  "Foton"   2 kommentarer



 
 

En vacker tisdag

publicerat:   2014-04-15   21:37:38  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



 
Åh, vilket väder det har varit idag! Inte jättevarmt för kroppen men för ögat. Var ute på en långpromenad med honom mitt på dagen med solglasögonen på, wie! Försöker ta vara på lovet och gör saker jag inte hinner annars, slappa t.ex. hehe. Imorgon ska jag ut på kvällen, hoppas på en bra natt med tjejkompisar! Och så är det ju påsk i helgen. Hoppas ni har en bra vecka!:)

For my room...

publicerat:   2014-04-13   23:16:00  postat i:  "Tips"   0 kommentarer




Hej ♥ Har haft lite bloggtorka som ni märkt av de senaste dagarna, det kommer ju ibland! Har varit mycket stressad på grund av skolarbete och så, försöker bara ta det lugnt nu för att kunna koppla av på lovet som börjar imorgon. Perioden efter lovet kommer bli jättestressig i skolan, så måste verkligen lägga lite krut på att bara ta det lugnt just nu så att jag inte förstör mig själv. Nåja! Senaste dagarna har jag haft bjudning här hemma med härliga tjejer och kollat på Let's Dance, träffat nytt folk och bakat chokladbollar två gånger på en helg. Imorgon ska jag träffa folk jag ska jobba med i sommar, och sen ska jag sova hos min man. På onsdag ska jag nog ut och dansa. Kanske gå på bio i helgen också. Nu vet ni! :)
 
 
Tavlan och ljusstaken tycker jag verkligen är såå fina, tavlan hittar ni här och ljusstaken här.

Nellys rea, FAVS

publicerat:   2014-04-10   14:57:00  postat i:  "Mode & kläder"   1 kommentarer



 
1 här // 2 här // 3 här // 4 här
 
Här är några favoriter från Nellys stora rea som nyligen börjat! Som jag alltid tänker när det är rea, handla mycket basplagg. Jättesmart, brukar göra det själv! Annars idag är jag hemma från skolan. Tror jag är på väg att bli sjuk (oh no) för är såå slut i min kropp att jag inte orkar stå upp knappt. Hoppas jag kan gå till skolan imorgon... Ska ha en liten bjudning här hemma och på lördag ska jag till Alice. Blir alltid sjuk på loven. Please låt mig va frisk detta lov i alla fall :'(. Hoppas ni mår bättre än jag finisar!

No need to cry anymore

publicerat:   2014-04-09   17:41:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



 
Testade denna ögonskuggepalett för första gången nyss... är inte alls bra på att lägga ögonskugga får jag erkänna. Måste skaffa nya penslar till det med, kan ju klaga lite på det hehe! Ska se om jag hittar några imorgon efter skolan, sen ska jag testa igen och igen, tills jag får till det bra! 
 

Veckans jobbigaste dag är done. Ville inte ens sova igår natt för jag ville inte att det skulle bli onsdag, tur att jag slapp sova själv för vet att det hade slutat med en säng blöt av tårar i så fall! Juridikprov plus franskaredovisning plus svenska-analys samma dag. Allt gick bra så det känns skönt. Skulle tränat vid fem men kände mig inte i form till det, alltså är verkligen utmattad så tycker jag förtjänar en skön kväll i sängen med diverse saker och göra i alla fall. Man har ju alltid någonting och göra (säger jag som är beroende av sysslor). Helgen är redan planerad så det känns nice att ha någonting att längta efter!