Nattens natt

publicerat:   2013-07-31   01:56:15  postat i:  "Boost"   1 kommentarer



Är inte trött så passar på att blogga lite. Imorgon har jag en stressig dag framför mig så bör sova haha :/. Får se om jag hinner blogga något imorgon, annars hörs vi på torsdag som också kommer bli en stressig dag. Herre min gud varför ska allt hända på en och samma gång, hur hanterar man en sådan situation? Jag följer min magkänsla och min intuiton för de stämmer alltid. I alla lägen. ♥


 

I Sverige & i Växjö

publicerat:   2013-07-30   11:31:20  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



Heemma! Försökte sova så bra jag kunde inatt, somnade vid tretiden någon gång, good job. Vaknade dock vid sju då vi har byggarbetare på baksidan som håller på att bygga ut vårat hus. Har tagit en lång dusch för en stund sedan och gjort havregrynsgröt ♥. Är väldigt väldigt trött eftersom det är natt i USA-tid just nu, ska vila tills middag sen ikväll ska jag ner till stan en sväng om jag orkar, hehe (jadå).

Yosemite i Kalifornien

Santa Monica

publicerat:   2013-07-29   14:43:00  postat i:  "Resor"   0 kommentarer



Santa Monica Beach

Inte bara the end of road 66 - utan också the end of this journey. Inatt sov vi den sista natten i USA och flyget går om några timmar, är hemma i Växjö sent imorgon kväll. Varit med om en fantastisk resa tillsammans med min familj och det är dags att tänka i andra banor än vilket hotell vi kommer anlända till nästa dag, vilka utflykter och platser vi ska se osv. Har sammanlagt bott på 8 stycken hotell under resans gång, så det har blivit en del farande. Det har kanske varit lite svårt för er att följa med mig här, tänkte göra en liten film när jag kommer hem som en sammanfattning. Låter bra va?

Det bästa med resan? Hollywood, Beverly Hills, stränderna, Las Vegas stad, allting har varit så himla coolt och jag har fått se allt jag tänkt och drömt om i nästan hela mitt liv. Ni bör verkligen besöka denna del av USA om ni ska hit. Den slår nog allt kan jag gissa vilt (har bara varit i Florida också dock och inte New York).

Detta inlägg publiceras förmodligen när jag är på väg till LAX. Nu väntas 13 timmar i flyg. Kram kram kram ♥

Malibu

publicerat:   2013-07-27   04:50:00  postat i:  "Allmänt"   1 kommentarer



 

 
 
Anlänt till Malubi och bor här tills söndag kväll. Nej jag vill fan inte åka här i från. Värsta jag kommer vara med om.

Death Valley

publicerat:   2013-07-25   14:58:00  postat i:  "Resor"   0 kommentarer




 

Från stoppet vi gjorde i Death Valley för några dagar sedan

Golden Gate Bridge

publicerat:   2013-07-25   08:39:00  postat i:  "Resor"   1 kommentarer



 
 
 

Idag har vi sovit en natt här i San Francisco, imorgon (kvällstid för er) åker vi till Salinas och sover där en dag, sedan ska vi till Malibu för de sista nätterna. San francisco är riktigt, riktigt häftigt. Backarna där? Sjukaste jag vart med om. Skulle ALDRIG våga köra bil i de backarna även om jag kunde köra. Duktig pappa jag har som gjorde det haha. Min klänning ovan är ny, från Urban Outfitters. Fin va?

Starbucks och bergen

publicerat:   2013-07-23   01:19:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer




Är just nu belägen i Mammoth Mountains. Har gått lite i någon skog vid bergen och ätit lite starbucks so far idag. Tänkte gå med mamma och Elin här i centrum (hmm, centrum här är typ 3 affärer haha) om några minuter och titta lite. Imorgon ska vi vidare till San Fransisco! Looking forward.

GLÖM INTE att rösta på min t-shirt här! Kram på er.

Min t-shirt | vote!

publicerat:   2013-07-22   23:14:00  postat i:  "Limited edition"   1 kommentarer



Allesammans!:D Har fått en stor äran att designa en t-shirt för hemsidan och företaget "UP" [länk]. Aim High betyder ju sikta högt, och det uttrycket tycker jag är riktigt bra att alltid ha med sig i bakfickan. Och så infinity som är ett tecken som vi alla känner till, som står för evighet. Rösta på min tröja ovan genom att logga in på facebook och tryck på "gilla"-knappen brevid tröjan på hemsidan, länk till mitt bidrag hittar ni HÄR och även om ni trycker på bilden ovan.

Yes! Klart det går att beställa tröjan. Om jag vinner tävlingen så kommer min tröja att produrceras online på deras hemsida, annars går det bara att beställa den nu under denna veckan. Ni väljer bara storlek och det andra man gör när man i vanliga fall beställer hem någonting från internet, 299:- kostar den!

Skulle verkligen vara jättesnällt om ni ville lägga en liten röst på mitt bidrag. Det går på en sekund och betyder guld. ♥

Workout

publicerat:   2013-07-21   06:18:00  postat i:  "Resor"   0 kommentarer



 
God morgon (god natt för mig)! Ligger i mamma och pappas säng med min syster Elin och äter popcorn. Innan var jag nere på gymmet och körde intervaller i 30 minuter + pyttelite styrka. Länge sedan jag kunnat träna pga att jag får ont i halsen varje månad typ. Ska se om det är behagligt väder i San Fransisco och vid Mammouth Lakes så att man kan ta en tur utomhus i springskorna. Allt jag har på mig ovan är dessutom nytt. Skorna är ett par Nike Free Run, superbra!

Imorgon: Death Wally och Mammouth Lakes. Efter två nätter där är det dags för San Fransisco. En vecka kvar nu, tiden går snabbt! Hehe saknar knappt något hemma. Bara mina kompisar ;).

Knäpp glass

publicerat:   2013-07-20   08:58:00  postat i:  "Resor"   0 kommentarer



Försökte nyss ge mig på denna "isglass". Skulle tydligen inte äta den som vanligt utan typ dricka/sutta ut all isglass från den genom ett pyttelitet hål. Så konstiga saker det finns här borta haha.

Ray-Ban

publicerat:   2013-07-19   15:09:00  postat i:  "Inhandlat"   0 kommentarer



Shoppar gärnet här borta minst sagt! Idag köpte jag dessa Ray-Ban piloter. Classic & perfekta. Handlade även på VS ännu en gång, och små snapsglas med texten "Who let the girls out" och sedan en Vegas-logga där på. Visar ALLT jag handlat när jag är hemma. Hoppas ni har en kalasbra sommar allihop var ni än är ♥

Vegas baby

publicerat:   2013-07-19   09:06:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



Blandade bilder från vårt hotell här, på mig i mina nya VS-bikinitrosor, och från Las Vegas town

Bilder från Arizona

publicerat:   2013-07-18   05:48:00  postat i:  "Allmänt"   2 kommentarer



 

 
 

Rastplatsen i slutet av Kalifornien/början på Arizona, och sista bilderna från bilfönstret och Grand Canyon


Tjao folks!
Vad dålig uppdatering, fy på mig! Men har vilat lite i två, tre dar nu. Tillbringat typ 16 timmar i bil också i söndags + måndags. Är i alla fall framme i Las Vegas nu! Alltså om det är nice här. Har finaste hotellet på hela vår resa, rummet är tydligen större än vårt hus hemma. Haha litet va. Varmt som satan har vi det här också. I Arizona var det dock ibland ännu varmare än här i Las Vegas... såg en skylt som varnade för farliga ormar (!). Och där skulle vi stanna på toapaus pga den långa bilturen. Vågade inte sätta mig på toasitsen utan att typ hålla min syster i handen, tänk om det kom upp en orm där liksom (okej, som om. Men OM). Ska försöka uppdatera er oftare! Stannar här tills söndag, sen bär det av till Mammouth Lakes och San Fransisco. Två veckor kvar nu!

Venice Beach

publicerat:   2013-07-14   07:51:36  postat i:  "Resor"   2 kommentarer



Venice Beach, LA

Vi var förbi Venice beach idag men det är oftast inget jättesuperbra vidare solväder där så vi stannade inte så länge. Drog till hotellet i Marina Del Lay och åt, efter det körde vi till Santa Monica och shoppade lite. Eller, jag, min syster och mamma rättare sagt. Min bror och pappa var vid beachen och vi andra tjejer hängde på shoppinggatorna. Hehe. Fick hjärtslag när jag gick in på Forever 21 & Urban Outfitters, SÅ GALET MYCKET FINT. Grejar inte shopping när det är tidsbegränsat som det var idag. Köpte endast ett par Nike Pro löparshorts, en superfin klänning från H&M jag inte sett hemma och ett par vackra trosor från Forever 21, fast fick bara shoppa i en timme så. I Las Vegas kommer vi att bo vi vid ett superstort köpcentrum i en vecka, mmhm sommarjobbs-pengarna säger jag bara!

Imorgon lämnar vi kära Los Angeles för denna gången och åker vidare mot Flagstaff i Arizona och sover där en natt. Efter den natten bilar vi till Las Vegas! 8 timmars bilåkning väntar därför imorgon och även dagen efter.

Mår så himla bra här borta, det känns som ett hem faktiskt. Fantastiskt. Tänker typ inte åka hem när det väl blir dags.

Hollywood & Universal studios

publicerat:   2013-07-13   18:10:00  postat i:  "Resor"   0 kommentarer



 
 



Hej hej hej! Jag har inte hunnit uppdatera er någonting härifrån hittills. Ont om tid och segt internet. Men ska försöka göra mitt bästa. Igår var vi på Universal Studios, herre min gud vad häftigt. Fick se var Desperate Housewifes spelades in osv. Fick även se och vara med om specialeffekter som hur det ser ut när det brinner i en film, ett tåg kraschar, blir översvämning och sådant. I torsdags var vi i Hollywood och åkte omkring lite, såg många svinhäftiga hus bland Beverly Hills och även Hollywood skylten och gick på Walk of Fame. Idag: San Diego eller beachen här, Venice eller Santa Monica.

Hör av mig ikväll eller imorgon! Som ni vet är det 9 timmars tidsskillnad så klockan är just nu 09.09 här, dvs det blir lite konstigt om jag uppdaterar på kvällstid här eftersom det blir på nattid för er. Men men! Hoppas ni har det bra, för det har jag verkligen!