Ocean City

publicerat:   2014-06-30   00:10:56  postat i:  "Resor"   0 kommentarer



 
Sista hela dagen i solen idag på en vecka ungefär! Imorgon ska vi till Baltimore för shopping på ett stort köpcenter. Kommer vara varmt även dit vi ska imorgon men vill hellre ägna dagen åt shopping än solen, när jag har den chansen hehe. Har som mål att hitta minst en prefekt sportbehå, ett underklädes-set och massa trosor, en mysdress i velour samt en bikini från VS. Även nya ballerinaskor, något smycke till, träningskläder och nya nikedojor plus en eller två nya väskor. Hoppas jag hittar allt haha! Vi hörs imorgon eller i övermorgon. Ha det!

Times Square

publicerat:   2014-06-29   05:38:00  postat i:  "Resor"   0 kommentarer





 
Bilder från Times Square där vi också bodde i några dagar, riktigt nice!
 

Har det otroligt bra här borta i USA och i Ocean City där jag just nu befinner mig med min familj. Här solar vi då havet är precis utanför vårt hotell, och det kommer vi göra söndag samt halva måndag också innan vi åker vidare till Baltimore för mer shopping, sen till Washington och även till Virginia för sol återigen. Ska sova nu då klockan här snart är midnatt! Hörs snart igen. Xx

New York

publicerat:   2014-06-25   23:17:00  postat i:  "Resor"   0 kommentarer



 
 
Lite snabb update från New York kommer här! Bor mitt på Times Square och har det awesome verkligen. Shoppar, äter, tittar på kända monument och så vidare! På fredag ska vi vidare längst östkusten och stanna på ett shoppingcenter där jag tänker handla svinmycket. Ska bland annat kolla på en Michael Kors eller Marc Jacobs-klocka i silver då jag antar att de är lite billigare här än hemma i Sverige. Varmt har vi det här också vilket är skönt såklart, dock lite jobbigt pga att det inte finns badställen här eller pool...  Hoppas ni lever fint var ni än är i världen!
 

Världsgoda muffins

publicerat:   2014-06-19   23:12:41  postat i:  "Allmänt"   1 kommentarer



 
Jag och han bakade muffins igår kväll, mums så goda (och glutenfria!)
 
God kväll! Idag har jag hunnit ta en snabbisfika med Emma och Elin vilket var mycket välbehövligt. Som tur är ses vi antagligen imorgon också och ger varann ett sista hejdå innan jag drar! Hoppas midsommar blir nice imorgon, för både mig och er! Om jag inte uppdaterar er imorgon, ha en bra midsommarafton fina ni!

Lockar

publicerat:   2014-06-18   00:36:32  postat i:  "Allmänt"   1 kommentarer



 
Mitt hår på min brors student samt min skolavslutning!
 
Hej! Senaste tiden har jag varit med min kärlek iprincip varenda dag, tränat och tagit det väldigt lugnt. Planerar just nu inför midsommar som närmar sig med stormsteg! Inte nog med det, åker ju fasen till USA på måndag också - wow. Därför ska jag mysa och krama på honom extra mycket dessa dagar då vi kommer att vara utan varandra i tre veckor. Kommer inte kunna säga adjö haha mina tårkanaler kommer svämma över. Tack skype för att du finns ♥.

Sommarlov

publicerat:   2014-06-12   16:32:47  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



 
Då har jag sommarlov! 

Mintgrön

publicerat:   2014-06-09   18:32:23  postat i:  "Inhandlat"   0 kommentarer



 
249:- från Zara
 

Puhh har ont i hela fötterna efter att ha stått och bakat i flera timmar. Min bror tar studenten på onsdag, och lucky him så har han mig som bakar en massa cupcakes samt chokladbollar med fina dekorationer på. Måste ju öva inför min egen student haha... wow den ska bli perfekt. Imorgon ska jag göra mitt ALLRA sista prov verkligen, i ettan. Matte nationella. Hoppas att det går vägen för mig. Idag har det varit superfint väder så var ute och gick i morse, jätteskönt! Hoppas ni mår bra. 

En dag att minnas, lördag 7/6

publicerat:   2014-06-08   21:54:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



 
Åkte med tåget ganska tidigt på morgonen och med två byten på vägen ner till Malmö. Åkte buss från centralen till Ribensborgstranden. Där var det så här vackert! Varmt också.
 
 
 
Där köpte vi svenska jordgubbar och mumsade på innan vi tog oss ett dopp i det långgrunda havet!
 
 
 
...och gick barfota i sanden.
 
 
 
När vi åkte in till stan igen var vi i behov utav en toalett båda två, så vi hamnade på världens mysigaste konditori där vi tog varsin fika också.
 
 
 
Efter en snabbis-shopping på stan där jag köpte mig en topp, fick vi bord på Jensens och där tog vi varsin kötträtt som var utomordentlig hehe. Och pussades över bordet för att fira vår halvårs-dag ♥.
 
 
 
Jag åt detta, en farmabiff med pepparsås, rotfrukter och pommes. Sen var det meningen att vi skulle åka tåget hem, men vi kollade fel på tidtabellen och missade det så vi drog på bio i två timmar. Hann precis se klart filmen innan vi stack till tågstationen igen för hemfärd. Vi var supertrötta när vi kom hem haha, lång dag. Men jättemysigt verkligen.

Finally!

publicerat:   2014-06-06   10:09:00  postat i:  "Mode & kläder"   1 kommentarer



 
Fick hem dem häromdan! Wie. Satt jättebra och var riktigt snygga i verkligheten! Kommer vara skitsnygga till min klänning och även till andra outfits i sommar. Tagga sluta skolan nu alltså. Ni hittar dem HÄR.

Sy en liten kudde

publicerat:   2014-06-05   20:42:00  postat i:  "Kreativt"   0 kommentarer



 
Sydde denna när jag kom hem från stan och skolan - fin va? Blev jättenöjd i vilket fall som helst! Köpte tyget på Panduro. Vad riktigt klurigt när jag skulle sy "väcket" på baksidan dock (syns på bild 2). Sydde det så att jag kan ta av och tvätta kuddfodralet! Har inte superbra bra sykunskaper, det tog mig cirka två timmar haha... Men fixade det helt på egen hand och det blev faktiskt jättefint! 
 
Hej! Hade en lugn dag i skolan idag förutom idrotten där vi dansade zumba. Aldrig svettats så mycket på ett idrottspass under hela min skoltid ungefär haha! Men det var riktigt kul. Efter skolan fixade jag studentpresent åt min bror som går ut nästa vecka. Nu sitter jag med min familj och planerar inför USA-resan... Wow. Imorgon ska jag träffa min pojkvän och på lördag firar vi ett halvår och ska till Malmö♥

Positive thinking

publicerat:   2014-06-05   09:52:00  postat i:  "Skriverier"   0 kommentarer



 
Egentligen är det verkligen hur viktigt som helst att tänka positivt i alla situationer man befinner sig i. Deppdagar har alla, och det är väldigt okej. Men att gräva ner sig bara för att är helt onödigt för världen väntar alltid på dig där ute. Det är du själv som väljer dina tankegångar, kom i håg det! DU kan förändra en situation genom att tänka annorlunda. Stay positive girls and boys ♦

Tankerensning

publicerat:   2014-06-04   14:25:00  postat i:  "Tips"   2 kommentarer



 
Tänkte bara tipsa lite om min tumblr där jag repostar bilder jag tycker är inspirerande, fina eller speciella. Ska börja reposta oftare, glömmer bort det lite. Titta gärna in där om ni vill rensa huvudet efter en tuff dag eller bara har slut på inspiration som man kan ha ibland!:-)
 

Avslutningssandaler

publicerat:   2014-06-04   11:09:05  postat i:  "Allmänt"   2 kommentarer



 
Kommer att ha dessa på skolavslutningen om exakt en vecka(!). De är från Nelly och det är ett par Friis & CO-sandaler. Hoppas de passar, 37 fanns inte kvar så fick beställa ett par 38 men det ska nog fungera hoppas jag. Annars vet jag inte vad jag gör dvs, ligger ju mellan 37 och 38 men nåja det löser sig. Tror de kommer passa fint till min klänning!
 
Sitter just nu i soffan hemma och väntar på att klockan ska ticka hehe. Hade muntliga nationella i matte tidigt i morse och sen hade vi en lek-lektion på privatjuridiken, nästa lektion börjar 13.35 så stack hem. Ska laga lite mat om en stund tänkte jag. I eftermiddag ska jag och Emma på tabata (hoppas hon ska med)! Är inte förkyld längre så kan träna lite igen, skönt. Det är väl denna dagen ungefär! Imorgon kanske jag drar och utövar någon slags träning direkt efter skolan då vi slutar vid lunch, får se. Sen är det iprincip slut, allting!! Inga fler lekitoner förrens i höst omg. Har bara matte nationella kvar på tisdag men det orkar jag knappt plugga till. Annars är jag hyfsat nöjd med mina prestationer i ettan och jag är redo för ett fett jävla sommarlov. 

A good make up thing

publicerat:   2014-06-03   10:40:00  postat i:  "Tips"   0 kommentarer



 
Mycket bra concealer enligt mig från Maybelline i serien "Fit me". Använder denna runt ögonen och den funkar bättre (!) än Make up stores Cover all mix för mina partier kring ögonen. Make up stores blir alldeles för kakig för mina rätt så torra ögonpartier, så lider ni av samma problem - prova denna!

OOT

publicerat:   2014-06-02   18:02:00  postat i:  "Outfits"   1 kommentarer




 
Linne H&M, shorts Monki, behå som sticker upp från Monki, väska Pieces, Raybans, Converse, smycken från Guldfynd
 
Kom hem från ett tag sedan och fotade dessa outfitbilder med min syster, annars slutade jag skolan tidigt idag men stannade kvar och pluggade lite med Marija. Stack sedan och träffade min arbetsgivare och pratade om sommarjobbet, fick lite fika också vilket jag även fick på första lektionen idag hehe. Varmt som satan är det idag! Skönt. Imorgon är en kortdag för mig också, senare vid 12.30 ska jag klippa mig och det ska bli superkul då mitt hår verkligen är slitet! Hoppas ni mår fint där ute.