Pastell, pastell, pastell...

publicerat:   2014-01-31   22:22:00  postat i:  "Allmänt"   1 kommentarer




Vill verkligen ha den här jackan. Funderar på att beställa hem den och hoppas på det bästa vad det gäller färgen i verkligheten och passformen. Tummen upp till pastellerna i vår!? Ni hittar den hos Zara för 799 riksdaler.

Är supertrött av flera anledningar just nu, ska prova morgondagens kläder strax tänkte jag. Kolla sminkning och sådär också! Ska iväg på kvällen med killen och Emma and maybe her boyfriend, ska bli så kul. Emma och jag kommer bära likadana kjolar också, en grå draperad - snyggt! Kommer nog bli en kväll vi sent ska glömma.

Busy

publicerat:   2014-01-29   21:57:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



 

Hann med att gå på ett köpcentrum där jag köpte BH:n och trosorna över samt en halsduk, åka hem och byta om till träningskläder inkl. äta mellis, sedan iväg till stan, köpa blomvas till mitt rum för att seda springa in till gymmet för 45 minuter tabata, hem med bussen för att duscha och äta och sedan iväg igen för att byta ett par löpartights - och nu ligger jag här. Utmattad efter denna eftermiddag och allt farande på bara några timmar. Övar lite engelska, har en presentation imorgon med duktiga Marija nämligen. Imorgon fyller min bror 19 (!) också. Stort.

Guldklimt

publicerat:   2014-01-27   17:14:00  postat i:  "Mode & kläder"   1 kommentarer



Tänker snarast lägga beslag på dessa då jag velat ha ett par guldfärgade skor aslänge men aldrig hittat några perfekta. Tänk er gå på gatan med dessa? Slår vad om att de kommer vara sönderbloggade av bloggerskor runtom i Sverige snart!

Måndagsego

publicerat:   2014-01-27   15:21:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



En från idag - en från förra måndagen!

How are you people! Min hjärna går mest i alla hjärtans-dag-tankar, sportlovstankar och födelsedagstankar (sjutton om en månad och en vecka!) just nu. Och melodifestivalstankar, vårklädstankar. Haha! När vågar man börja rensa vintergarderoben och köpa en massa ljust? Hum. Ska så snart som möjligt fixa iordning i mitt rum med en massa nytt, även en drömsäng (!) och andra fina detaljer. Inspireras väldigt mycket av Lisas tips som ni hittar här, nu. Kommer självklart bjussa på bilder när allting är färdigt :).

Maria Nila

publicerat:   2014-01-23   23:19:00  postat i:  "Inhandlat"   0 kommentarer




Köpte ett nytt shampo och ett nytt balsam idag från Maria Nila. De var superbra. Testa! De finns för olika sorters hår, jag valde att jag ville addera lite volym till mitt ganska så tunna och "fina" hår, som man säger.

FREDAG imorgon. Wiho äntligen en jobbig vecka som jag kan checka av. 

It's fine. It's fucking awesome

publicerat:   2014-01-21   22:33:07  postat i:  "Limited edition"   0 kommentarer





Stones

publicerat:   2014-01-18   13:13:00  postat i:  "Foton"   0 kommentarer



Fint

Gick och la mig tidigt igår och sov länge så är riktigt utvilad - skönt! Gjorde mig en supergod frukost också, en hallonsmoothie och två rostade mörka bröd med ost. Sen dricker jag alltid 20ml bloutsaft till frukosten varje morgon, det stärker immunförsvaret och ger vitaminer. Har druckit det hela hösten och hör och häpna, har inte blivit sjuk alls så mycket som vanligt! Testa på det! :D 

Blir lugna dagar denna helgen vilket är ganska skönt i och med att vi har så mycket i skolan, behöver verkligen vila upp mig på bästa sätt. Så denna lördagskväll ska jag tillbringa hos den jag tycker om allra mest! Ha en bra lördag, vi hörs snart!

Ett sånt där bra och snyggt linne

publicerat:   2014-01-17   23:09:00  postat i:  "Mode & kläder"   0 kommentarer



Stilrent och praktiskt till ett bra pris. Ska köpa dethär linnet! Från H&M!

Kvällen har tillbringats åt matteboken och tre glada klassmates. Trevligt att studera tillsammans! Idag slog jag rekord i multitasking. Satt svettig på en buss från stan och en timme senare hade jag: duschat. Fönat håret. Gjort efterrätt. Ätit. Städat. Hunnit möta min kompis på busshållplatsen. Vem säger att tiden inte räcker till? Sjukaste jag hört.

Lill-lördag

publicerat:   2014-01-15   22:20:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer




Moi dans l´école, (jag i skolan :)

Lyssnar på Michaela och Dashas podcast, så himla roligt att dem är tillbaka efter deras semester. Måste hämta lite nattmat för är super-as-hungrig nu förövrigt. Har nyss studerat klart lite engelska, hann inte plugga matte idag. Får plugga gärnet resten av veckan istället! Varit så upptagen idag. Hoppas ni har en bra vecka vänner :).

Skirt-o-mania

publicerat:   2014-01-13   21:23:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer




Fick reda på att jag hade sovmorgon till 11.30 i stället för 10.10 i morse när jag satt och åt frukost. Så drog ner på stan en sväng i brist på annat och hittade två stycken nya kjolar från Gina! Var såå sugen på att handla ljusa toppar och annat vårigare, men hoppade det. Ska vänta lite tror jag. Vintern har ju dessvärre knappt anlänt :/. Idag har jag varit supertrött förövrigt och inte klarat av att ha huvudet ovanför marken har det känts som. Imorgon slutar jag tidigt, nice. Har prov, onice. Ska uppliva tisdagen med lite pussar i alla fall, supernice.

Frächt, vårigt och ljusa pasteller

publicerat:   2014-01-13   07:00:00  postat i:  "Mode & kläder"   0 kommentarer




Tröja i ljusrosa, Sisterspoint / draperad tröja, Only / spetstopp, Gina / jeans, Gina / draperad kjol, Gina / svart kjol, Gina / skor, Nike / skjorta, Gina

Vårkollektionerna har börjat ta fart! Äntligen lite ljusare kläder. Kommer nog klä mig i ganska mycket pasteller i vår skulle jag anta, så fint med rosa och ljusa jeans t.ex. Och nikedojorna i läder ser ju inte allt för läckra ut de heller. 

Att vara nöjd.

publicerat:   2014-01-12   16:57:00  postat i:  "Skriverier"   0 kommentarer



Det är så viktigt att man är nöjd med det man har. Tänker på det här ofta. Man ska fan njuta mer. Njuta av varje minut, sekund. Inte blicka framåt eller bakåt hela tiden. Bara vara nöjd och skratta tills man gråter glädjetårar. För visst har vi alla någonting som vi ska vara nöjda över? Ibland vill jag bara stanna tiden. Bara för att jag vet att, allt är ju så bra nu. Det är exakt så jag känner just precis nu. Allt är för bra nu, går runt i t-shirt och är trött.

Ett bra köp:

publicerat:   2014-01-10   21:59:00  postat i:  "Inhandlat"   1 kommentarer




Beiga ljusa byxor, från H&M

Kan inte ångra dessa byxor en sekund. Passar jättebra till någon mörkare tröja nu i vinter, och till något ljusare när våren börjar kika fram. Visst är de snygga? Köpte dem dagen efter julafton dvs mitt i all mellandagsrea-rus, dock var inte själva byxorna på rea. Tips! :D

Pour Femme

publicerat:   2014-01-08   16:22:00  postat i:  "Inhandlat"   3 kommentarer




Dolce & Gabbana - Pour Femme, eau de parfum

Party animals

publicerat:   2014-01-07   00:20:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



Det är så svårt att försöka få ihop allting och dela alla tårtbitar lika, men på senaste när ni fått dålig uppdatering så har jag umgåtts med min kärlek, shoppat på mellandagsrean, firat in det nya året, börjat med träningsrutinerna igen och dansat i dimman med mina vackra vänner. Hoppas ni alla har det bra, där ute i världen. Ingenting blir sämre än vad man gör det till - remember that!