Halsdukar - Acne

publicerat:   2014-08-31   22:08:00  postat i:  "Mode & kläder"   1 kommentarer



 
Dessa ombloggade halsdukar från Acne tycker jag är SÅ jäkla snygga. Funderar på att börja skriva min önskelista till julen redan nu och sätta en utav dessa som en väldigt hög prio där. Har en vit från Cubus, som jag gillar men tycker inte den är så luftig och stor som dessa ser ut att vara. Så svårt att hitta perfekta halsduken! Hoppas jag hittar någon kopia så länge. Någon som sett någon snarlik kopia?

New boots

publicerat:   2014-08-31   15:59:56  postat i:  "Inhandlat"   3 kommentarer



 
Stövlar från Dinsko
 

Köpte dessa idag efter att ha tänkt på de ganska länge. De är ju som ni ser snarlika Johnny Bulls och även Primeboots, dock aningen billigare. Handlade upp nästan alla mina jobbpengar i USA, så kunde inte lägga vantarna på det dyrare alternativet. Tycker om dessa väldigt mycket ialla fall, och om jag fortsätter att tycka om dem (brukar ändra mig väldigt fort haha) kommer jag slå till på ett par Primeboots nästa höst. Köpte även en ny höstkappa då jag tröttnat på min från förra hösten... ni ser ju. Hehe. Ska till Stockholm den 18 augusti med skolan så ska försöka spara lite pengar tills dess. Det enda jag är nervös över inför den resan är att vi ska sova på vandrarhem (antar jag?) - har inga bra erfarenheter från det tidigare i mitt liv. Sov på ett vandrarhem med konfirmationen för 2,5 år sedan och nä fy fan det var bland det värsta jag har varit med om i hela mitt liv, det är verkligen en topp 10 av de värsta sakerna som inträffat. Alltså, EN toalett till typ 20 pers? Får trösta mig med att vi nog inte kommer spendera mer än några timmar där då vi ska besöka riksdagshuset och SVT, samt hinna shoppa... Puhh. Önska mig lycka till, antar jag :(.

Leo nails

publicerat:   2014-08-30   22:02:00  postat i:  "Kreativt"   1 kommentarer



 
Hej, här kommer ett lite personligare vardagsinlägg än de senaste jag publicerat här! I förrgår natt (torsdag-fredag) kom jag och min kille på varandra att vi saknade oss så mycket så att vi bestämde att han skulle hänga med mig direkt efter skolan på fredagen, vilket var igår. Det vill säga såhär kort och gott; vi gick hem och somnade bokstavligt talat i min säng ett par timmar. Åt sedan och stack upp till Samarkand då han skulle klippa sig. Kom hem en timme senare och var vakna tills lite över elva men orkade bokstavligt talat inte hålla ögonen öppna en skund till, så somnade ganska tidigt - ett vanligt dilemma på fredagar om man gått upp tidigt haha. Sov i omgångar fram tills tjugo över tolv idag(!) och ja. Där hade halva denna dagen gått. Lite svårt att hinna med flera inlägg däremellan, ni vet hur det är när man bara vill umgås när man saknat någon. Menmen!
 
Ser ni mina nymålade naglar? Fina va? Gjorde de nyss. Gjorde om typ hälften på grund utav att de blev fula. Svårare än jag trodde att få till det där "o-noggranna-leo-stuket". Men tycker de blev helt okej tillslut ändå! Ska nog göra detta fler gånger, med andra färger! Juste, har inte berättat att jag blivit förkyld... skulle egentligen med Emma på fest nu ikväll men blev tvungen att tacka nej. Vill inte bli sjukare så att jag måste stanna hemma från skolan redan nu, no no. Så ikväll tar jag det lugnt, lyssnat på några podcasts och sådär. Hoppas allt är bra med er! Nu har mina naglar torkat riktigt så att jag äntligen kan springa på toa haha...
 

Tips på ny podcast!

publicerat:   2014-08-30   18:24:00  postat i:  "Tips"   2 kommentarer



 
Tänkte tipsa er om en ny podcast för er som gillar det - jobbpoddenDe pratar om hur man skriver ett CV på bästa sätt. Superbra tips, tycker absolut ni ska lyssna! En till podd jag kommer att lyssna på varje vecka :D.

Zig zag

publicerat:   2014-08-29   22:26:47  postat i:  "Inhandlat"   0 kommentarer



 
Nytt kuddfodral från Lagerhouse! SÅ fint ♥

Red smoothie

publicerat:   2014-08-29   07:08:00  postat i:  "Boost"   1 kommentarer



Godmorgon! Idag börjar jag vid åtta men slutar ganska tidigt vilket är jätteskönt. Ska på yoga senare vid klockan tre, åh vad jag älskar yoga <3. Tänkte bara kika in och hälsa er en bra dag! Vi hörs sen!

You gotta work bitch

publicerat:   2014-08-28   16:56:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



 
Hejsan hejsan! Ska strax fixa lite mat och sen åka iväg och träna för andra gången idag. Var och körde kondition tillsammans med Emma direkt efter vi pluggat klart i skolan, satt med en (läs: tre) engelskauppgift i alldeles för många timmar. Nåja! Ska i alla fall på Bodybalance för första gången snart, hoppas det är kul! Det ska ju likna yoga lite vilket är bra för mig som alltid är så stressad. Ikväll ska jag kolla ikapp Idol och PH från i tisdags då jag missade de på grund av att jag var ute i stället. Vi hörs mer imorgon, kram!

Clubnight

publicerat:   2014-08-28   08:01:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



Igår kväll var jag, Marija och Emma på Make up store för att de hade klubbkväll där med 20% rabatt på allting i butiken. Fick oss några cupcakes också samt ett glas bubbel. Jag handlade en ny mascara, den jag alltid brukar ha, "multi lash" och fick den för 108 kronor. Såå bra! Emma och Marija handlade sig varsin ögonskugga som var hur fin som helst med tre olika nyanser i samma skugga, sen handlade även Marija ett snyggt lila-rött läppstift som passade henne väldigt bra! Gillar verkligen Make up stores produkter, visst att de är lite dyrare än smink från Loréal, Maybelline och liknande men det är också lätt att hitta sin perfekta färg och det är viktigt tycker jag. Så att man inte blir orange i ansiktet liksom.
 
Hoppas ni får en bra dag! <3

Natten med stort N

publicerat:   2014-08-27   22:48:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



God kväll på er! Igår kväll/natt var det fest på schemat, dansade hela natten lång på Grace med världens bästa människor. Förfestade innan vi stack till stan och drog sen ner och det visade sig att det var ett jäkla drag på gång, riktigt kul var det! Älskar lyckade kvällar och nätter. Emma sov hos mig inatt också och vi stack till skolan ihop vid kvart över tio på grund av sovmorgon (hur skönt efter sen natt). Imorgon har jag endast franska på morgonen, sen är vi lediga men ska dock stanna och plugga i skolan, kanske äta lunch och sen träna tänkte jag! Sen är jag ledig hela dagen från plugg och så! Skönt. Nu ska jag fortsätta att se PH... hörs imorgon <3

Favvo-accounts @ insta

publicerat:   2014-08-27   11:37:00  postat i:  "Mode & kläder"   0 kommentarer



 
Mina favorit-account på instagram (bortsett från Kenza, Lisa Olsson och andra kändisar jag följer) är @luuxxe och @dreamfashionably! De ger inredningsinspiration och postar vardagliga, fina, uppiggande bilder. Just när man behöver det! Följer även @8factapp som postar bilder om olika fakta man oftast inte har någon aning om. Till exempel att ljudet du hör när du sätter en snäcka på örat, egentligen är ljudet från ditt eget öra och inte från havet som man trodde när man var liten haha. Roligt i alla fall! :) Hoppas ni hittade någon ny favorit.

Morgoninlägg

publicerat:   2014-08-27   08:04:00  postat i:  "Outfits"   0 kommentarer



 
Blus L157 / jeans Carlings / väska och sjal Gina tricot / solglasögon Rayban / skinnjacka Modekungen / skor Charlotte Russe

Throwback

publicerat:   2014-08-26   22:02:00  postat i:  "Bilder på mig"   0 kommentarer



Jag för ett par veckor sedan

Cheryl Cole - Crazy Stupid Love

publicerat:   2014-08-26   12:58:00  postat i:  "Videor"   0 kommentarer



 

Autumn is coming

publicerat:   2014-08-26   07:17:00  postat i:  "Mode & kläder"   0 kommentarer



 
Hösten blir vad man gör den till, tänk på det ♥ Du kan ha på dig kläder du egentligen tycker känns tråkiga, eller välja att bära klänning, snygga boots och en fin halsduk samt tända goda doftljus när du kommer hem från en lång dag i skolan eller på jobbet. Allt är upp till en själv! ♥
 
Klänning HÄR / halsduk HÄR / Voluspa-ljus HÄR / mjukisar HÄR

En view på dagens

publicerat:   2014-08-25   20:39:00  postat i:  "Outfits"   0 kommentarer



Jeans Levis / off-shoulder-tröja L157 / skinnjacka Modekungen / skor Adidas / väska Accent / klocka Marc Jacobs