Nagellack och örhängen

publicerat:   2014-09-30   06:40:00  postat i:  "Inhandlat"   0 kommentarer



 
Must-haves för 30 kronor alltsammans, från Gekås!

Jobbigaste dagen

publicerat:   2014-09-29   16:57:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



 
Helt klart jobbigaste dagen på länge, för det första så gjorde jag ett matteprov som jag inte tror gick alls bra. Fy och blä på det. Ville spy över det när jag var klar, var inte ens klar med det. Gick till tandläkaren sen och tog bort tandsten och rengjorde mellan tänderna och så fastnade den här salivsugaren (ni vet?) långt ner i munnen så att det gjorde ont efterråt. Blev tvungen och gå tillbaka för och se om det hände något men min tandläkare såg inget? Jag kan typ känna att någonting är löst inne i min mun vid svaljet, hur trevligt och nice? Kan ju inte svälja utan att det gör cp ont! Blir så sur. Inte alls kul. Imorgon har vi skolfoto och det är jag inte så taggad på heller för den delen... Nåja :/. Ska va med Tobias hela eftermiddagen och kvällen imån och det längtar jag till eftersom vi inte kunnat umgåtts alls som vi velat denna helgen! Hoppas ni har det fint där ute!

En ny väska skadar aldrig nej nej

publicerat:   2014-09-29   08:03:00  postat i:  "Inhandlat"   0 kommentarer



 
Love this, från Gekås i Ullared denna också! Var ju första gången jag var där i lördags - och alltså jag säger bara WHUT jag hittade ju saker för hur mycket pengar som helst? Fick lägga bort typ 60% av allt jag plockat åt mig innan jag skulle betala då jag hade en budget. Men är så nöjd med mina köp och ångrar ingenting! Köpte bl.a två stycken lampor. Älskar lampor. 

En hektisk helg med allt i sig

publicerat:   2014-09-28   18:31:00  postat i:  "Inhandlat"   0 kommentarer



 
En ny jacka från Gekås i Ullared!
 

Hem från skolan i två timmar, laga lite pannkakor, åka in till stan och byta buss med Tobias och hans kompis. Vidare till en pizzeria väntandes på mat i drygt en halvtimme. Hem till Natalie i två timmar. Vidare till ett annat hus och sen hem vid 00.30. 
 
Uppstigandes nästkommande morgon 8.10 helt trött och inte alls nice i huvudet för att ta mig till Ullared med Marija. Åka hem vid åtta och hemma 22.30, Tobias kommer och sover över och vi somnar väldigt fort. Upp 9.30 för att stå och sälja bakverk och kläder i stan till vårt UF-företags startkapital, hemma igen innan 15.30. Fota lite nya köp och plugga matte en stund.
 
Och HÄR har ni mig just nu. Väldigt annorlunda helg med mycket saker att göra, har det varit. Festen i fredags var lyckad, Ullared var lyckat, loppisen var lyckad (catching!). Ikväll ska jag plugga matte en eller två timmar till och sen skriva det här jäkla provet imorgon bitti. Hoppas ni har haft en superhelg, och kanske tagit det lite mer lugnt än mig... Kram kram, vi hörs snart <3.

Bästa beautyprodukten ever...

publicerat:   2014-09-25   23:05:00  postat i:  "Tips"   0 kommentarer



 
... Är självklart BUS eller brun-utan-sol som den heter. Alltså, jämför mina ben. Seriöst? Har dock en som bara håller cirka en dag, så smörjer varannan dag efter dusch på kvällen för att det inte ska försvinna helt. Men är så nöjd med min mousse som jag använder nu, och svampen att applicera med - det är ju så stor skillnad att det inte är klokt haha. Hatar att vara blek verkligen. Vilket jag tror att de flesta gör... ;-). 
 
Imorgon blir en hektisk dag då jag ska hem med Tobias direkt efter skolan, göra oss i ordning och sen dra iväg till hans poolare lite grand. Ska dock hem väldigt tidigt för att jag ska till Ullared på lördag morgon! Det ska bli såhääär kul. På söndag ska vi försöka få in pengar till vårt UF-företag. Mycket denna helg, matteprov på måndag morgon också... Sen kommer jag vara nöjd och kunna pusta ut på riktigt. Vi hörs!

Walkie weather

publicerat:   2014-09-24   18:20:21  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



 
Hola! Var så sugen på att gå ut och gå en sväng när jag kom hem idag, lyssna på en podcast och bara ta det lugnt. Orkar inte åka hem, ta på mig träningskläder, åka tillbaka till stan för att gå på olika pass som tidigast är vid 17.00 hela tiden längre. Seriöst. Det blir liksom "den döda timmen" när jag är hemma och väntar på bussen för att åka tillbaka till stan, och sen hem igen. Vill bara kunna SPRINGA igen, fatta hur mycket tid jag hade sparat om jag kunde göra det i stället för att behöva krångla med bussar hela dagarna? Hoppas ett under sker snart, Jesus var är du när jag behöver dig...
 
Ikväll ska jag plugga matte och kanske samhällskunskap om jag hinner det. Längtar tills fredag nu. Vill bara ha helg! Nu hoppas jag att maten är klar för jag är jättehungrig. Hoppas ni mår fint! 

En mössa åt en herre

publicerat:   2014-09-23   14:01:00  postat i:  "Inhandlat"   0 kommentarer



 
Här är min lilla present jag gav Tobias när jag kom hem från Stockholm. Hittade denna på Topman och tyckte den skulle passa honom - vilket den också gjorde! Fanns i andra färger och i en annan lite större modell om man hellre föredrar det. Min kille gillar vad jag vet i alla fall denna modellen bäst, den som är lite kortare helt enkelt. Tips till er som behöver råd till present av något slag till en kille!:-)

Mango

publicerat:   2014-09-23   07:13:00  postat i:  "Inhandlat"   0 kommentarer



 
Här är andra tröjan jag köpte i Stockholm på Mango. Har en blandad relation till denna då den sticks! Köpte först en liknande fast dubbelt så dyr på en annan Mango-butik. Sen såg jag denna i en annan och köpte den hastigt. Hann inte prova denna i butik, hade inte bytt den första jag köpte ifall jag upptäckte att denna var sticksig innan jag köpte den. Menmen! Kanske vänjer mig. 169 kronor är ju nästan ingenting som tur är. Gillar modellen och färgen i vilket fall som helst!

Alternativ till jeansen

publicerat:   2014-09-22   20:00:00  postat i:  "Mode & kläder"   1 kommentarer



 
1 // 2 // 3
 
Tipsar er om tre stycken svinsnygga lite mer dressade byxor - som jag själv är intresserad av. Hittade ett par idag på stan som jag dessvärre inte provade, kanske gör det imorgon eller en annan dag! Tycker det är så trist med tre par jeans att röra sig på... Alla här ovan kommer från Nelly och de är i olika prisklasser för att de ska passa alla <3

En regnig dag

publicerat:   2014-09-22   18:08:00  postat i:  "Allmänt"   1 kommentarer



 
Hej på er där ute i höstvädret! Skulle egentligen ut och gå när jag kom hem från skolan, tyckte det såg ut som ett gå-väder... tills spöregnet erövade världen. Fick bli en varm dusch i stället och att hoppa i myskläderna! Inte helt fel det heller enligt mig. Var förbi Bikbok en snabbis innan jag åkte bussen hem efter skolan och provade denna tröja som jag tycker är superfin. Kanske slår till i helgen! Får se. Är i behov av nya kläder vilket jag i och för sig alltid är, men ärligt talat så behöver jag verkligen lite nya basplagg. Kanske ska till Ullared i helgen förresten, hoppas inte jag hittar allt för mycket onödiga saker där ;-). Fick dessutom idag reda på att jag slipper vara orolig över att få ett superdåligt resultat på matteprovet som vi skulle ha på onsdag, flyttade fram det tills nästa måndag. Yey.
 
 
Nu ligger jag och fryser i sängen, varför är mitt rum alltid angingen jättevarmt eller jättekallt?... Ska börja plugga samhäll nu och verkligen försöka göra klart en inläming så att jag slipper det nästa vecka då den ska vara inlämnad. Hörs senare! Xx

Stockholmsbilder

publicerat:   2014-09-22   07:32:00  postat i:  "Resor"   0 kommentarer



Emma och Cajsa innan vårt besök på SVT <3
 
Jag och Emma när vi hade stressat runt i stan, varit på SVT och ätit på Jensens Boefhouse! Trötta...
 
 Så fina är vi!
 
 Fredag morgon i Stockholm.


I fredags åt vi på Kaffekoppen i Gamla stan, åt foccacia och delade en stor kanelbulle med Emma som var så himla god - tack Dasha igen för tipset! 
 

Gamla stan där vi hade en stadsvandring på 1,5 timme innan vi skulle åka hem igen! Bra resa det här.

289 dagar

publicerat:   2014-09-21   21:48:00  postat i:  "Skriverier"   0 kommentarer



 
Tycker själv att jag varit lite opersonlig i bloggen angående vissa detaljer - ett bra exempel är att jag aldrig visat er en bild på Tobias. Eller berättat för er vad han heter heller, för den delen. Varför? Jag vet inte. Bestämde mig för det och så blev det. Men vill bryta det mönstret nu och jag är säker på att ni kommer tycka om att se bilder på oss tillsammans, eller på honom, när vi gör saker ihop! Och inte bara på mig :D. Är ni med mig nu? Här är min pojkvän Tobias som jag varit tillsammans med i 9 månader och 14 dagar. Här är mitt livs största kärlek. ♥

Rutigt svart och vitt

publicerat:   2014-09-20   14:35:00  postat i:  "Inhandlat"   2 kommentarer



 
En ny skjorta från Stockholm, H&M
 

Ska precis börja plugga en lördag som denna (jättekul verkligen). Har både engelska tills måndag och matteprov på onsdag... Första matteprovet så jag hoppas verkligen det går bra för mig. Kämpar med matten och tänker inte kugga på något prov även fast jag vet att det kommer bli svintufft både i tvåan och i trean. Mottot work hard, play hard får jag använda som motivation för att det ska gå tror jag. Det gäller att tro på sig själv även i svåra situationer! 

Om att ha livsglöd.

publicerat:   2014-09-19   23:46:06  postat i:  "Resor"   0 kommentarer



 
HEEJ! Verkligen HEJ igen. Hur mår ni? Jag mår bra jag, kom hem från Stockholm för inte så länge sedan. Har haft två fina dagar där tillsammans med min klass. Bott på ett fint(!) vandrarhem på Kungsholmen, shoppat lite granna, ätit jättegod mat, skrattat, sett kändisar... haft det väldigt bra helt enkelt! Väl i huvudstaden som är såå olik Växjö känner jag att jag fått tillbaka livsglöden på riktigt igen, ni vet när man känner sig taggad på livet? Precis så. Har tagit fler bilder än dessa ovan så ska lova er att ni kommer få se dem imorgon! Imån kväll ska jag va med min kille och han ska få en liten present från Stockholm, sen ska vi vidare och träffa lite kompisar. Hoppas ni har en bra kväll idag och att ni har haft en bra vecka, vi hörs snart igen! :D

BUS:igt

publicerat:   2014-09-12   07:36:00  postat i:  "Inhandlat"   0 kommentarer



 
Köpte de här häromdagen på Kicks - dags att inte vara blek längre! Brun utan sol från Kicks egna märke och "svamphandske" från St. Tropez som underlättar att smörja på moussen och få ett jämnare resultat på kroppen!