Blått

publicerat:   2014-02-26   19:39:48  postat i:  "Outfits"   0 kommentarer




Blå skjorta L157, byxor H&M

Har egentligen inte tid att blogga just nu hehe... ska plugga matte. Denna dagen har jag varit extremt trött, sover så lite om nätterna. Fy på mig. Ska försöka lägga mig liite tidigare imorgon för hatar verkligen att vara trött, man har liksom ingen nice energi till någonting. Har min längsta skoldag från 8-14.35 imorgon, men sen är det fredag!! Vi hörs snart igen.

I väntan

publicerat:   2014-02-25   15:58:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer





Sitter på gymmet och håller på med lite samhällsekonomi, har en inlämning jag gärna vill bli klar med imorgon. Tränade och duschade nyss och nu väntar jag på att klockan ska bli kvart över fyra för då ska jag möta killen på stan och så ska vi hem till mig. Hoppas ni har en fin vecka än så länge :-).

Busy doin nothin

publicerat:   2014-02-24   17:41:02  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer




Har haft sudiedag idag och har pluggat heela dagen förutom när jag åkte in till stan i tio minuter för att kolla på en marmorplast-rulle till mitt rum, som var slut fortfarande :-(. Igår var vi några tjejer hos Lina och hade en liten bjudning där, ett litet knytkalas blev det. Alla hade med sig något, vissa bakade och så. Spelade frågesportspel där jag och Marija kom på delad första plats, riktigt mysig söndagkväll. Imorgon är det en kort dag i skolan och sen ska jag träna och va med my love. Casual tuesday, helt enkelt. Har sjukt mycket arbetsbelastning i skolan just nu, inte ens fått vila under lovet från allting... nåja. I helgen ska jag iväg och sen blir jag ett år äldre ju på söndag! Puss.

Morning

publicerat:   2014-02-23   10:44:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer




God morgon kära läsare. Skriver med en hand, för den andra vilar, nej sover, killen på. Hoppas han vaknar snart, idag ska vi nog baka lite! Och flytta min spegel ni ser på bilden. Ikväll är det girlie-night hos Lina! Trevlig söndag. 

Melerat

publicerat:   2014-02-22   17:07:05  postat i:  "Outfits"   0 kommentarer




Idag i ny kofta, linne och halsband

Två toppar

publicerat:   2014-02-21   18:37:52  postat i:  "Inhandlat"   1 kommentarer




Köpte två fina våriga och somriga linnen från Bikbok innan. Hittade också en kofta plus ett jättefint halsband. Kom på innan att det bara är en vecka tills jag fyller år dessutom, trodde det var två tills jag kom på att februari av någon konstig anledning bara har 28 dagar. Ett år till arton :-) det går snabbt nu. 

Ett hjärta i silver

publicerat:   2014-02-21   11:53:00  postat i:  "Inhandlat"   0 kommentarer




Visst är detta fint? Fick det på alla hjärtans dag av killen, det är i silver och från Snö of Sweden. 

Har precis gjort mig iordning, ska laga brunch och äta det med pappa, syster och bror snart! Sen ska jag i väg till stan en liten sväng tänkte jag. Senare tänkte jag möblera om i mitt rum lite, möjligtvis, inklusive städa lite! Ha en bra fredag! :)

Cuz we will meet again this summer, the U.S

publicerat:   2014-02-20   23:42:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer




(Petra Tungården med Michaela Fornis chanelväska, bildkälla)


I sommar när jag ska till västkusten i USA (New York osv) ska jag först och främst kika in en snygg märkesväska som kommer att hålla i måånga år. Så värt. Förra året köpte jag mina ray-bans när vi var i Las Vegas, ångrar inte den investeringen för det är såsom en chanelväska t.ex, en pryl som inte går ur tiden på samma sätt som mycket annat. 

Är på benen igen nu förresten, härligt! Imorgon ska jag nog ner på stan och kolla på ett vitt linne från Bikbok som jag tycker är himla snyggt. Har inga fina linnen så behöver det hehe. Helgen kommer bli fullspäckad, har "helg" tills tisdag pga. studiedag också dessutom - den dagen ska jag använda till att plugga har jag bestämt. Nu ska jag sova! Godnatt!

Nail decor

publicerat:   2014-02-17   14:48:43  postat i:  "Tips"   3 kommentarer




Är det inte himla snyggt med sådana här märkes-nail stickers? Har velat ha chanel-loggan jättelänge men hittade nyss andra loggor som Louis Vuitton osv hos Chicy, för bara 29-39 kronor för ett ark! Inte så dumt skulle jag säga. Blir nog att beställa snart :-).

Idag har jag lov, ligger dock sjuk som satan i min säng, så typiskt! Vaknade flera gånger inatt och frös och var varm vart om vartannat hela tiden, himla eländigt. Hoppas jag frisknar till snart, orkar inte ligga här hela lovet. Hopaps ni mår bättre än jag!

Kärlekens dag

publicerat:   2014-02-14   09:24:00  postat i:  "Limited edition"   0 kommentarer




Ska fira kvällen med min kille, vi ska på bio och äta! Fick Lindth-chokladen igår som vi ska mumsa på senare, och ska få en annan present i morgon! Hoppas ni får en fin dag kära ni, umgås med familj, pojk- och flickvän eller vänner som ni tycker om extra mycket, sitt inte själva för idag ska man sprida extra mycket kärlek! Puss och kram ♥

Om press. Stress. Ångest. Skolan.

publicerat:   2014-02-12   08:11:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



"Är det såhär det ska vara? Ska man behöva jobba med skoluppgifter tre, fyra timmar efter skolan varje dag? Ska jag behöva ge upp hela mitt fritidsliv för att jag ska ha en någorlundaframtid? Jag är 17 år och förväntas att prestera inför framtiden när jag redan är 16, om inte ännu tidigare. Jag av någon är en person som längtar till framtiden, som dagdrömmer om att flytta hemifrån, utbilda mig och skaffa jobb. Men nu, efter idag vet jag helt ärligt inte längre. Det känns som att jag inte orkar någonting längre, som att jag aldrig kommer att räcka till." Skrivet av Andrea Hedenstedt. 

Hänvisar till Andrea som har skrivit ett komplett inlägg om pressen i skolan och känslan av att känna sig värdelös, orklös och att knappt våga drömma om framtiden längre. Läs hela inlägget här! Det här är så viktigt.



COCO & YSL

publicerat:   2014-02-10   19:33:20  postat i:  "Kreativt"   1 kommentarer




God kväll :D. Igår var jag kreativ och målade dessa med hjälp av inspirationsbilder på logotyper från weheartit. Satte sedan upp de på min vägg och här har ni resultatet. De är målade på fri hand med vanlig vattenfärg och en väldigt klumpig pensel, Chanel-tavlan ska vara lite slarvig i logotypen, tyckte det var charmigast så. Ylves Saint Laurent-tavlan blev jag riktigt nöjd med! Classy och ett tips för er kreativa och händiga människor där ute.

Jobbig vecka framför mig, kommer till och med få skippa en skolfest på grund av omprov dagen efter och börjar klockan åtta. Längtar till fredag dock! Har fixat present åt min prins också, helt perfekt! Ska ut och äta, gå på bio och äta choklad på kvällen ♥ det kommer bli så mysigt. Hoppas ni har haft en bra måndag. Ett grattis till min vän Josefine som fyller år idag slänger jag in här också, grattis finis!

En dag, inte som alla andra

publicerat:   2014-02-06   19:55:54  postat i:  "Allmänt"   1 kommentarer




Mitt röda öga från förra veckan, uggs<3, "on wednsdays we wear pink" aka mean girls, jag och Jossan som är så jävla fula, bild tagen på mitt nattduksbord en morgon när jag och min kille sovit där hehe :-), jag och Twixen igår


Today is not a standard day, det är en annorlunda dag idag. Märker verkligen att jag har världens bästa klass. vi är så nära varandra och så har vi bara gått tillsammans i ett halvår? EP1b ♥ Imorgon är det en fin dag för det är månadsdag för mig och ma boyfriend! Och alla hjärtans dag om en vecka, han ska få en superfin present hehe. Spännande! Ha en bra kväll fint folk.

Lill-lördagen itself

publicerat:   2014-02-05   21:57:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer




Den här onsdagen bestod av läkarbesök på morgonen med en massa prover (böhö) men avslutade eftermiddagen på bästa sätt senare som ni ser ovan. Nu ska jag skynda mig så att jag får lite sömn pga en lång dag imorgon! Sen är det en dag till helg kompisar, hur låter inte det! 

På mitt nattduksbord

publicerat:   2014-02-05   07:00:00  postat i:  "Kreativt"   0 kommentarer




Är det inte underbart fint med ljusa tulpaner? Dessa köpte jag på Village (ej äkta) och vasen på Åhléns.