Lingeries

publicerat:   2013-11-30   16:33:00  postat i:  "Mode & kläder"   0 kommentarer




Underkläder är så kul! Ska köpa den svarta BH:n och trosorna från Gina imorgon, typ snyggaste jag sett.

Lördag! Lördag kväll snart till och med. Måste läsa lite engelska sen ska jag i väg lite. I går kväll kom Tobias hit och vi kollade på idol och sådär. Sen somnade jag med smink, datorn på och allting, inte alls sent... kan inte ha varit senare än klockan tolv. Var såå trött. Åt frukost på sängen och delade på en Ben&Jerry's innan han åkte innan med, mysigt! 

Imorgon ska jag förresten även handla mina efterlängtade, varma Palladium-kängor i svart läder. Längtar! Ha en toppenlördag, kompisar.

What I am doing

publicerat:   2013-11-29   13:21:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



Har samhällslektion. Nästa vecka ska jag och två andra spela spela in en podcast där jag sommarjobbade! SÅ GRYMT JÄVLA ROLIGT. Skulle gått media. Lyssnar på min favvopod av Michaela och Dasha och försöker få lite inspo! 

Ska på stan en sväng med skavsko (inte skoskav) snart och ikväll kommer en nice person till mig. Braa fredag! Puss.

New years eve

publicerat:   2013-11-27   21:37:43  postat i:  "Mode & kläder"   0 kommentarer



Något sådant här kommer det att bli till nyår. Glitter glitter glitter! / Ivy Revel, Mango, Mango

När det börjar skymma

publicerat:   2013-11-27   16:31:32  postat i:  "Outfits"   0 kommentarer



Jacka H&M // sjal H&M // jeans Cubus // boots Monki // pannband Gina

Jag, grisen

publicerat:   2013-11-26   17:53:10  postat i:  "Allmänt"   1 kommentarer



Kan vara en av de mest seriösa bilder jag tagit med min webcam. Seriösa alla andra måste vara då :-). Sitter och grisar mig med Oskar som chillar i bakgrunden. I måndags var detta. Finklädd och allt typ.

Ett stort SUCK kommer här. Tillängnat denna vecka </3. Skrev världens sämsta privatjuridik-prov idag. Har världens svåraste matteprov imorgon. Har världens hemskaste jävla fystest (!) på torsdag. Skolan vill du döda mig eller? 

I sådana här stunder saknar jag allt jag inte har just för stunden. Så typiskt. Vill typ bara krypa ner bredvid en bra person och aldrig mer stiga upp bara för att jag är så trygg och ingenting kan ens bli lite bättre då. ♥

Dagens fejja

publicerat:   2013-11-25   17:33:00  postat i:  "Outfits"   0 kommentarer



Dagens stiliga ser ni här :P. Lockade håret med en helt vanlig plattång, tycker det blir bäst då! Ska ju fixa håret lite nästa torsdag, längtar tills dess!

"Glad måndag" eller något folket där ute! Hoppas ni inte har allt för hemsk måndagsångest osv. Själv sitter jag och fryser i vårt uterum som SKA ha värme men icke. Det är typ 20 grader och mitt lilla kallblodiga jag är inte alltför varm skulle jag påstå. Slöpluggar lite på det också. Och smider lite nice:a planer till ett skolprojekt! Grymt kul!

En frukost en söndag

publicerat:   2013-11-24   12:21:57  postat i:  "Allmänt"   1 kommentarer



Frukost. Det bästa på hela dagen.

En månad till jul idag, weho?! Måste skriva en önskelista känner jag. Välja vilken mobil jag vill ha och så. Svårt val, men står emellan Samsung Galaxy S4 eller HTC one. Blir nog HTC tror jag, gillade ju min förra väldigt.

Var ju på Hunger Games igår, bra film men sjukt lik ettan. Tur jag satt bredvid Marija som orkade med alla mina frågor om "vem är han?" "varför gör hon så?" osv, kan inte kolla på film om jag inte får svar på alla mina frågor, haha alltså. Vill alltid fatta precis allting och tror alltid jag är den enda som inte gör det, så frågar därför alltid en fråga varje minut till dem jag ser filmen med. Typiskt moi.

Hunger games

publicerat:   2013-11-23   16:57:01  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



För några timmar sedan

God eftermiddag! Vad hittar ni på? Kom hem nyss och sitter med min syster när hon pluggar, vilket jag också behöver göra. Måste nog börja nu för ska se Hunger games - Catching fire, lite senare. Intressant att Jens åkte ut igår från idol förresten. Det var ju verkligen Kevins tur tyckte jag... Ha en bra lördagkväll!

Kängor

publicerat:   2013-11-22   16:53:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



Var uppe på Samarkand en snabbis när ProCivitas fotbollslag för Växjö spelade mot ProCivitas Malmö, och vi egentligen skulle vara och titta klart. Men var svinkallt i hallen där de spelade såå kände att jag blev tvungen att åka och kolla på lite vinterskor istället. Ska köpa dessa på söndag. Visar er en bättre bild då!

Fredag!! Har inte haft några som helst fredagskänslor idag konstigt nog. Hade ett svårt semenarie-prov så var kanske lite därför, gillar inte att ha prov på fredagar haha (okej vilken dag som helst är ju o-nice, dock). Imorgon ska jag se Hunger games - Catching fire! Minns inte första så bra så kommer sitta och korsförhöra mina vänner i biosalongen. Stackars dem. Men har förberett dem. Kan inte hålla tyst när jag kollar på film, är alltid den som blir tillsagt av halva salongen med "Kan du hålla tyst en skund eller?" Svar: sry :/. I can't. Då somnar jag.

Måste göra mig i ordning nu, har precis lagt undan en massa uppgifter vi har i skolan som jag blev tvungen att kolla lite på och även slutföra. Ska iväg senare! Ha en nice kväll, ska försöka höra av mig imorgon någon gång... hum. Aja. Hehe.

Flower power

publicerat:   2013-11-21   14:48:42  postat i:  "Allmänt"   1 kommentarer



Jag just precis nu

Helloo peepz! Sitter i vårt nya fina uterum som tyvärr luktar lite olja för att vi oljat in vårt bord här inne :/. Aja. Tänkte skapa mig en ny pluggplats och dumpa sängen för en gångs skull, undrar hur detta går. Älskar att plugga i mitt rum i min säng! Men nice med lite omväxling också. Ska plugga tills det blir mörkt och sen ska jag springa lite med en podcast i lurarna - mysigt va? Hoppas ni har en bra torsdag! :D

Craving

publicerat:   2013-11-20   22:03:00  postat i:  "Mode & kläder"   1 kommentarer



Har fått världens craving på denna lampa jag sprang på idag. SER NI ELLER? Jag måste nog dö. Och visa den för mamma. Hehe.

Precis kollat klart Robin Hood filmen som vi ska ha ett "prov" på om två dagar. Vad hemsk och sorglig den var! Imorgon ska jag studera hela eftermiddagen inkl. kvällen tänkte jag. Det börjar bli mycket nu innan jul och allt. Men det är bara att kämpa på. Puss ♥

Wasting water

publicerat:   2013-11-19   17:49:31  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



Tre snapshots från idag :)


Fryser lite. Hungrar lite. Typ mitt tillstånd just nu. Lyssnade för övrigt på Isabel och Rebeccas pod innan, varför har jag inte lyssnat på den förr? Älskar alla podcasts jag lyssnat på. Vilket är ganska så många. Haha. Fick faktiskt spela in en egen på några minuter i fredags på samhällslektionen - kul! Ska nog ha en podcast någon gång. Dock känns det som att alla har det just nu... Men det är ju så kul att lyssna på när folk babblar. Jag älskar verkligen det. Nåja, mitten på veckan imorgon redan! Härligt! Hope you all have a great time out there in the autumn!

True true true

publicerat:   2013-11-18   18:08:50  postat i:  "Allmänt"   1 kommentarer



 

Café au lait

publicerat:   2013-11-18   15:47:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



Ligger i sängen och dricker kaffe ur min favoritmugg ♥ den är perfekt stor och så fin att titta på. Hur har er helg varit? Igår tränade jag, skrev lite på en inlämning och sov länge. Stannade i skolan nu efter att vi slutat och pluggade en stund matte med Marija också. Ska ta det lugnt nu i eftermiddag och ikväll tänkte jag! Hoppas er måndag har varit en bra måndag.

Lördag och sånt

publicerat:   2013-11-16   20:15:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer



Känner bara "oh no", jag vet att det bara läggs ut dåliga och oinspirerande och fula bilder nu för tiden. Får en ny mobil i julklapp som tar mycket bättre bilder. Lovar. Orkar ju inte fota med systemkameran hela tiden, det gör ju ingen. Här var jag igår i alla fall. Outfit: glasögon från Smarteyes typ.


Och ingen bra uppdatering heller för den delen! Men har en bortförklaring vilken är att jag varit iväg i ett helt dygn och hade inte med min dator. Someone understand? Trodde väl det. Imorgon ska jag plugga matte, engelska, idrott & hälsa och träna (och städa...). Snart jullov!!! Haha defenitionsfråga.