Chocolate chip cookie dough cake pops

publicerat:   2013-05-31   22:38:40  postat i:  "Allmänt"   1 kommentarer
Gjorde nyss klart dessa - har ni inte testat att göra Cake Pops, gör det! Tänkte att, vad ska jag göra hela kvällen liksom, när jag är sjuk. Varit sjuk hela veckan, gick till skolan igår och gjorde två muntliga (perfekt) prov, och idag när jag vaknade lät jag som en gammal traktor i halsen... så blev en dag hemma igen. Får se när jag blir frisk igen... det här suger. Så hårt. 

Shortstider

publicerat:   2013-05-31   14:00:00  postat i:  "Inhandlat"   2 kommentarer
Köpte dessa svarta shorts från Gina igår, kan tipsa er om dem! Supersköna och de kostar inte mer än 149:-!

Stylight - graduation!

publicerat:   2013-05-29   12:18:00  postat i:  "Limited edition"   3 kommentarer

1. Klänning, Gat Rimon // 2.  Bruna klackar, Manas // 3. Kjol, Nafnaf // 4. Spetstopp, Guess // 5. Svarta klackar, egen bild //

Idag har jag skapat mig en användare hos Stylight, som är ett modecommunity där man har sin egen profil, "hjärtar" kläder och accesoarer, och skapar sina egna boards - exempel som min här ovan (för att se hela boarden, klicka HÄR!).

Tänkte att huvuddelen i detta inlägg skulle handla om examen - skolavslutning - student. För visst går många av er snart ut skolan helt, eller bara som jag, slutar för läsåret? Jajemen. Jag har alltid satsat på avslutningsdagen rejält med fina klänningar, smink, accesoarer, skor - you name it! Denna dag är viktig! I år ska jag bära en klänning som Kenza bar på något tillfälle förra året, tänker inte visa er vilken klänning det är förrens den 13/6 då jag slutar ;). Till klänningen ska jag ha de svarta pumpsen ovan från Bikbok, min nya clutch från Åhléns och lockar i håret! Skippar smycken helt då klänningen är så pass maffig. 


Värt att tänka på inför den stora dagen:

- Se till att du har allting i god tid, det är sällan uppskattat att springa och leta klänning sista dagen.

- Använd stilrena smycken! Det får inte bli för mycket. Kan lätt se "smutsigt" ut. Välj i stället dina allra finaste juveler!

- En clutch är alltid en himla snygg accesoar vid sådana här tillfällen. De finns överallt, i alla färger och storlekar!

- Föreviga(!) tror dock ingen kommer glömma detta. Men säg till föräldrar eller syskon att ta så mycket kort det bara går på dig och dina kompisar, med allas kameror! Kanske till och med under tiden ni gör er iordning? Bilderna är så roliga att kolla på senare!


Klicka in er på Stylight här!

Kenza Zouiten

publicerat:   2013-05-28   22:49:56  postat i:  "Allmänt"   2 kommentarer
Kan vara en av mina bättre ritningar... okej det är det. Var ett tag sedan jag höll i pennorna nu! Vad tycker ni?

Schema inför sommaren

publicerat:   2013-05-28   16:09:00  postat i:  "Allmänt"   2 kommentarer
Suttit och pillat lite i almanackan inför sommaren! I juli är jag ledig i en vecka bara, pga jobb och att jag ska till USA. I juni är jag också ledig i en vecka efter skolavslutningen, sen börjar jag jobba den 26:e. Men har självklart mer att planera in som inte än är bestämt - hela augusti fram tills jag börjar skolan är jag ledig. Vad det ska bli nice med sommarlov. Mmmh!

Två fina

publicerat:   2013-05-27   17:19:00  postat i:  "Allmänt"   3 kommentarer
Båda från bikbok. Dessa hade inte suttit fel i min garderob.

En dag i soffan

publicerat:   2013-05-27   12:18:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarerBra där. Lyckats bli sjuk. Halsont och feber. Men perfekt, skulle ju till körskolan för en kurs i e.m också. Måste ta mig dit. Sitta i tre timmar med halsont och feber? You only live once, and if you do it well, once is enought. Eller hur. Ligger för tillfället och äter rester i soffan, svettas och fryser vart om vartannat... Ni har det förmodligen bättre ;)


Good time / livsnjutning

publicerat:   2013-05-27   08:00:00  postat i:  "Resor"   3 kommentarer
Från Malmö

En film om mig

publicerat:   2013-05-26   17:12:00  postat i:  "Limited edition"   0 kommentarer

Har inte visat er denna så tänkte att ni kunde få se den! Nora gjorde den åt mig när jag fyllde år i mars.

Some new stuffs

publicerat:   2013-05-26   15:45:00  postat i:  "Inhandlat"   2 kommentarer                                      Linne, Cheap Monday // parfym, Zara // clutch, Åhlens // väska, H&M

Förutom shopping igår i Mamlö, så köpte vi med oss lite jordgubbar från torget som vi hade när vi trampade lite båt i ån som rinner genom staden, tog någon random buss och gick omkring lite där tills vi kom till Emporia (heh), köpte varsin glass och åkte tillbaka till centrum för att äta China box. Råkade även sätta oss i "tysta vagnen" i tåget på vägen hem, upptäckte inte det förrens det var en som bad oss hålla tyst när vi sjöng :). Smartasses.

Nååja, vid kvart i sex ska jag på nya releasen av mitt gyms bodypump tillsammans med Nora, ska bli spännande! Och imorgon ska jag gå körskolskurs i tre timmar med Alice... drygt eller. Men ska äta ute innan så det blir nog okej. Hoppas ni haft en bra helg allihop!

För ett år sedan i Malmö

publicerat:   2013-05-24   20:18:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer
Imorgon är det dags igen, jag och Nora drar vår traditionella resa till Malmö! Det ska ätas gott och shoppas gott. Har ett antal saker på min lista jag måste handla. Sen ska vi trampa lite båt i ån som rinner genom staden :). Att resa alltså. Finns det ens något som är bättre?

Testade förövrigt på tabata idag på mitt gym. Roligt och otroligt jobbigt var det, haha! Ska nog byta ut ett av mina bodypump-pass i veckan till ett tabata-pass. Dock hann jag inte vara med på stretchdelen så kanske får lite ont här och var imorgon. Meen vill ni veta något annat roligt! (Vilket positivt inlägg!) Jag har fått sommarjobb! Tackade nej till ett annat för att jag ska åka till USA under den perioden. Men idag vid lunchtid ringde det en kille som bad mig komma och möta upp honom på hans kontor i stan, så vi diskuterade arbetstider/uppgifter - ska få jobba på något som heter Öppna Kanalen och få göra egna filmer! Hur kul? Åh vad jag vill jobba. Haha.

Gymnasievalet...

publicerat:   2013-05-23   20:49:00  postat i:  "Skriverier"   2 kommentarer1. NÄR ska jag kunna använda mina nya vita brallor? Måste vara en fin dag så jag kan ha mina loafers till. // 2. Min systers sko, och min då. // 3. Min syster, och jag då. I Göteborg <3. // 4. Me right now. Osminkad, halvsjuk (var faktiskt hemma idag) och deltids glasögonbärare. 


Hur och när vet man att man valt rätt? Alltså mmmh. Har sådan jäkla ångest. Har blivit preliminärt antagen till Ekonomi på Procivitas. Men vet inte om jag vill gå ekonomi? Jag vet i alla fall att:

- Jag vill skriva.
- Jag vill skapa/designa.
- Jag vill informera.
- Jag vill driva något eget från grunden.
- Jag vill resa resa resa.
- Jag vill ha flexibla arbetstider.
- Jag vill vara min egen chef.
- Jag vill att mitt jobb ska ha med mode/trender; aktuellt att göra, kan vara kläder eller vad som är trendigt som en hobby just idag, typ blogga.
- Jag vill hålla på med webplatser. 


Egenskaper jag har som person är att jag är:

- Övertagande, klarar inte av att ha en bestämmande över mig som säger åt mig exakt vad jag ska göra.
- Pedantisk, allting ska alltid vara perfekt.
- Väldigt, väldigt känslosam och empatisk.
- Bestämd.


En resande egenföretagare som designar kläderna till företaget och som skapar sin egna hemsida. Är det jag? Haha alltså jag vet inte hur detta ska gå ihop och om jag valt rätt. 

Vad har ni valt för linje, ni som går i nian?

Träningsmusik

publicerat:   2013-05-23   14:32:17  postat i:  "Allmänt"   1 kommentarerHÄR kan du lyssna på min träningslista på Spotify. Springer alltid till denna, uppdaterade den lite idag. Peppande låtar helt enkelt, som gör träningen lättare och roligare!

Somewhere, anywhere else

publicerat:   2013-05-23   14:09:41  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer
Jag vill resa. Upptäcka. Uppleva. Jag vill jobba, inte gå i skolan. Jag vill göra skillnad, inte lära mig.

Tjugoandra maj

publicerat:   2013-05-22   20:27:20  postat i:  "Allmänt"   1 kommentarer