Vidare mot nya äventyr

publicerat:   2015-01-07   12:38:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarerJapp, som rubriken lyder kommer jag nu gå mot nya äventyr, på en ny blogg! Ville ha en nystart och tror det kan bli hur bra som helst. Denna kommer såklart finnas kvar eftersom den har följt med mig under två år nu. Nya bloggen hittar ni HÄR. Hoppas ni följer med mig ♥ kram på er!

Ett sätt att koppla av

publicerat:   2015-01-03   14:56:20  postat i:  "Allmänt"   1 kommentarer 
Ständigt försöker jag komma på olika knep för att slappna av, komma ner i varv och sluta stressa så oerhört mycket som jag dagligen gör. Kanske är tidningsläsning (eller ja, läsning i allmänhet) ett sätt? Ska unna mig själv en prenumeration denna våren så att det kommer hem en tidning i månaden till mig som jag kan läsa och tänka på annat än skolan. Jag tycker det är så svårt att verkligen koppla bort skolan när jag gör annat, det finns liksom alltid i bakhuvudet vad jag än gör. Någon av er som har något tips kanske, för att tänka på lite annat när det behövs? 
 
Imorse steg jag upp innan nio för att åka till gymmet för lite Aerobic dans. Det var skönt att få dansa och röra sig lite en lördagsmorgon! Ikväll ska jag göra hamburgare till familjen och jobba lite, plus(!) fixa en överraskning åt er! Som förmodligen kommer visas inom några dagar. Hörs snart!

The golden year

publicerat:   2015-01-02   20:22:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer 
Denna bok köpte jag för ett par månader sedan (ooupsi) och nu tänkte jag äntligen börja läsa den! Den handlar om att ta makten över sitt eget liv på ett år, Hannah och Amanda som är författare delar med sig av olika erfarenheter och tips. Enligt en recension på Stureplan.se skriver bloggkommentatorerna:
 

"Boken är till för dig som inte känner att du inte är nöjd med ditt liv. Den tar upp områdena kärlek, välmående, vänner och jobb.

Systrarna varvar gemensamma råd med deras egna upplevelser. Hannahs upplevelser om skilsmässan och ungdomsåren sätter sig i mig och jag känner att det är fint att hon delar med sig av sina erfarenheter [...]"

 

Jag ska börja läsa nu ikväll och har ganska stora förhoppningar, hoppas jag tycker om den! Någon utav er som har läst den?

Gårkvällen/natten

publicerat:   2015-01-01   21:30:00  postat i:  "Limited edition"   0 kommentarer
Jag och Nora efter tolvslaget med champagne! / Jag i mina lösögonfransar (som ser ganska verkliga ut? Rekommenderar att köpa styckvis lösögonfransar istället för en hel rad, ser mycket mer verkligt ut! Vill verkligen göra mina på salong efter igår...)


Jag i min klänning jag bar, med lite uppsvullen mage på grund utav att jag råkade få i mig laktos. Sånt är livet!


Den goda maten vi lagade, jag, Nora, Natalie och Ebba. Fläskfilé med råstekt potatis samt vit chokladmousse till efterrätt som jag dessvärre glömde fota.


Jag och Nora igen, fast inomhus.

Hej och gott nytt 2015!

Hoppas ni hade en bra nyårsafton med fina vänner och god mat, raketer och kanske till och med lite dans. Jag lagade mat tillsammans med Nora, Natalie och Ebba vilket blev mycket gott! Vi cyklade sedan en bit dit vi skulle tillbringa resten utav kvällen med ännu fler folk. Resten av kvällen var bra och det var trevligt folk där vilket absolut gör kvällen ännu bättre!
 
Idag har jag och killen inte gjort alls mycket, bara ätit hämtmat och kollat på teve. Men det är okej denna dagen på året tycker jag. Nu ska vi fortsätta slappa hehe. Hörs imorgon! <3