from 7 a.m

publicerat:   2013-01-31   17:56:00  postat i:  "Allmänt"   1 kommentarer

Ska börja äta lite nyttigare hade jag tänkt, har redan kommit en liten bit på vägen. Med andra ord blir det bland annat havregrynsgröt varje morgon med bär och äppelmos i. Sen ska jag försöka öka grönsaksätandet och fruktätandet också. Vatten får jag redan i mig tillräckligt så det är inga problem med det. Börjar friskna till så satsar på att börja träna på söndag igen dessutom. Sen vill jag verkligen beställa Bodylicious-boken också, åh.

sommartider hejhej sommartider

publicerat:   2013-01-29   16:38:00  postat i:  "Allmänt"   1 kommentarerUndrar om snön helt seriöst börjar att töa bort nu eller om den kommer tillbaka om någon vecka, hoppas verkligen på det första. Nu vill jag ha våår, kunna slänga undan vinterjackan och vantarna och ta fram tunnare jackor! Vår är den bästa årstiden tycker jag, det är någonting med våren som gör alla (majoriteten i alla fall då) lyckligare, gladare och mer glädjespridande och visst är det så att många ofta blir kära då också. Och självklart så är det väntan på sommaren. Oförutsägbar känsla. ♥


compact powder - make up store

publicerat:   2013-01-28   21:04:00  postat i:  "Allmänt"   2 kommentarer
Över min concealer och foundation (också från Make up store) har jag nu det här pudret! Det ger inte så mycket färg utan är ganska så transparent vilket är superbra då jag redan har foundationen och concealern under. Meen, den gör främst så att man inte ser blank ut i speciellt T-zonen. Det mattar ut dessa partier som ibland kan se blanka ut perfekt. Jag har färgen "Milky" och gav 255 kronor för mitt om jag inte minns helt fel. TIPSTIPSTIPS!

gjorde lite fräna lockar

publicerat:   2013-01-28   16:42:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer

Är helt beroende av mitt nya puder från MUS, dessutom. Inte bara av min ganska så nya 32-mm locktång. Kan nog klämma in ett litet inlägg om pudret senare. Helt amazing, alla blanka partier bara försvinner. Tumme upp för Make Up Store (som på senaste tiden har blivit den enda affären där jag handlar mitt smink)!

dear monday

publicerat:   2013-01-28   07:30:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer
1# Jag kan inte träna för att jag har ont i halsen. 2# Jag hade inte ens kunnat träna även om jag inte hade halsont för senare ska jag agera öppet hus. Juste 3# mitt gymkort har ju gått ut så måste hasa med pappa till downtown också för att köpa nytt. Jag hatar när saker och ting står i vägen för träningen. Ajaa.

nattmat

publicerat:   2013-01-27   21:49:12  postat i:  "Allmänt"   1 kommentarer
Nu ska jag krypa ner under täcket med min Lillakudde (haha min favvokudde som är som mitt gosedjur jag haft sen sexton år tillbaka) och ladda upp inför en ny vecka, godnatt!

inte alla som är sådär söta

publicerat:   2013-01-27   18:31:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarer
Skämt å sido... Men jag tycker att rött läppstift är bland det finaste som finns. Fasiken vad snyggt det är. 

full av liv

publicerat:   2013-01-27   11:45:52  postat i:  "Allmänt"   1 kommentarer

Sitter i väntan på att min franska manikyr ska torka så att jag kan glittra på lite glitter på topparna medans jag lyssnar lite Thomas Stenström. Trevlig sunday, folks!


Thomas Stenström – Full av liv

lite frågor

publicerat:   2013-01-26   21:02:00  postat i:  "Skriverier"   2 kommentarer
Beroende av:
Vatten, läppbalsam, handkräm och nagelfil och hårborste (de sistnämda går jag aldrig utan).

Vad tror folk om dig?
Jag vet inte? Fråga dem? No idea.

Vad får du oftast komplimanger för?
Mitt hår, kläder kanske... lägger oftast inte märke till komplimanger då jag får dem ganska ofta. Haha ;)

Brukar du skratta för dig själv?
Händer väl alla hoppas jag

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
Det är ett standard-sms från morsan "Fika", får alltid sms när det är kek då jag är på mitt rum och inte hör om någon står på nedervåningen och ropar... för man dunkar ju musik liksom hehe.

Nästa mål i ditt liv:
Eh ja du? Är ganska nöjd med nuet så vet inte.

Hur svarar du i mobilen:
"Hallå" eller om det är typ Nora så säger jag "Sup" (=wazzup för er som trodde jag menade något annat)

Vem ringde dig senast?
Mami

Antal timmar sömn inatt:
12 <3333

Tycker du om din pappa?
Always been dadys girl.

Brukar du komma i tid:
Till lektionerna i skolan är det sådär, men det har blivit lite bättre i alla fall. Annars, alltid.

När mår du bra:
När jag surroundar mig med gott folk eller när jag bara är och allt är bra helt enkelt, simple as that. När det inte finns några problem på stjärnhimelen.

Hur känner du dig nu:
Väldigt tråkig. Sjuk.

Vanligaste färg på dina kläder:
Vitt, svart och så. Typ vanligt.

Favorit dryck på morgonen:
Vatten for life

När brukar du oftast gå och lägga dig?
22.00 men somnar tyvärr aldrig före 23 vilket knappt ger mig någon sömn alls

Är du blyg?
Nej det skulle jag inte säga. Kan vara lite tillbakadragen med nytt folk dock för jag tar väldigt lång tid att lära känna bara.


Vilken ålder har varit bäst hittills?
Lätt fifteen, men sexton ska fasiken bli bättre! Fyller ju snart också, ååh :D


En miljon dollar eller förmågan att flyga?
Alltså, det förstnämda. Vill ju inte vara ensam med flygskillzen, det hade ju varit väldigt jobbigt och synd...


Är du rädd för någonting?
Bortsett från mina fobier ormar och sprutor, ingenting, så himla skönt. Allt löser ju sig så varför vara rädd.


röda läppar

publicerat:   2013-01-26   16:39:29  postat i:  "Allmänt"   1 kommentarer
Trevligt att jag inkl. majoriteten av mina närmsta vänner blivit sjuka med ungefär samma syndrom, halsont/feber/förkylning när vi bestämt för att träffas ikväll. Herregud vad jag drabbats på senaste tiden, tror jag var sjuk i 3 eller 4 omgångar i höstas bara, jag som aldrig blir sjuk som jag alltid sa innan. Sociala medier fungerar i alla fall bra dagar som denna, åhja... Hoppas ni mår snäppet bättre!

kvällsuppis

publicerat:   2013-01-25   22:18:00  postat i:  "Allmänt"   0 kommentarerEn ny halsduk, duschcrème från The body shop (helt jäkla beroende av denna och typ alla andra produkter där i från), ett fint halsband jag ska kombinera med ett annat guldigt jag ska beställa, och ett mattande puder från MUS köpte jag idag japp.
Skulle skrivit lite på vår låt ikväll med Nora men yolo, det blev inte så mycket med det... vi sitter och deeptalkar och tittar på videosar från fjällen i stället haha.

moroccanoil

publicerat:   2013-01-24   21:35:24  postat i:  "Inhandlat"   2 kommentarerÄr fullt beroende av moroccanoil och antar att jag inte är ensam om det, eller hur?

24th

publicerat:   2013-01-24   08:04:41  postat i:  "Skriverier"   2 kommentarer
vilket pris betalar jag igen

publicerat:   2013-01-23   18:25:00  postat i:  "Allmänt"   4 kommentarer
Veckorna rullar på finfint med skolan, gymnasieval, träning, och allt känns i nuet väldigt soft. 2013 har fått en väldigt bra start tycker jag. Och visst är det så, att om året börjar väldigt bra så kan det bara bli bättre! Det gångna året var ett toppenår på alla sätt och vis, verkligen. Oförglömligt på alla hörn är det. Det största var nog att jag lärde känna mig själv till 100 % och det är så himla skönt - för nu när man är säker på vem man är, vad man har och vad man inte vill ha, så kan jag bara blicka framåt och det känns på något konstigt sätt att precis alla dörrar är öppna. För allting. Så hörrni, tappa aldrig hoppet om er själva. ♥
 

take a chance & don't ever look back

publicerat:   2013-01-23   12:29:35  postat i:  "Allmänt"   4 kommentarer